6 Decembrie

0
40

“Ma bucur ca ma pot încrede în voi în toate privintele.” 2 Corinteni 7: 16

Probabil ca îti doresti sa te poti ruga cu mai multa încredere; nu-i asa?
Daca îti doresti acest lucru, atunci trebuie sa te rogi cu perseverenta, trebuie sa te confesezi în fata Domnului si sa te rogi cu convingerea ca El te asculta.

Ce înseamna sa te rogi cu convingere? În Neemia 1:5-6 ne este prezentata rugaciunea lui Neemia care s-a rugat Domnului spunînd: “Doamne, Dumnezeul cerurilor, Dumnezeule mare si înfricosat, Tu care tii legamîntul Tau si esti plin de îndurare fata de cei ce Te iubesc si pazesc poruncile Tale! Sa ia aminte urechea Ta si ochii sa-Ti fie deschisi: asculta rugaciunea pe care ti-o face robul Tau acum”¦”

În aceasta rugaciune, Neemia se roaga cu convingere, pentru ca stie ca Dumnezeu se afla în controlul tuturor lucrurilor.

Atunci cînd se parea ca lucrurile au iesit de sub control în Ierusalim, Neemia stia ca Dumnezeu este pe tronul Sau. El stia ca Domnul va raspunde rugaciunii sale, pentru ca Domnul este maret si bun. El stia ca Dumnezeu lui este minunat, credincios si atotputernic, în stare sa împlineasca toate nevoile pe care elI le-a marturisit.

Dumnezeu este acelasi si azi si poate sa aduca împlinirea si pentrunevoile tale. Crezi lucrul acesta?

Dumnezeu este deasupra tuturor circumstantelor din viata ta, chiar si în situatiile de criza. Iar lucrul pe care l-a facut Neemia trebuie sa îl faci si tu atunci cînd treci printr-o încercare, sau cînd te afli într-o mare nevoie. De aceea adu aceste situatii înaintea Domnului si lasa totul în mîna Lui. Dumnezeu nu trebuie sa fie ultima sansa pe care s-o încerci, ci prima ta alegere la care sa apelezi în orice situatie a vietii tale!

Atunci cînd stii care este locul lui Dumnezeu, îti vei gasi si tu locul în lucrarea Domnului Isus. Atunci cînd vei sti ca Dumnezeu este deasupra tuturor lucrurilor si ca toate sînt sub autoritatea Sa, vei sti ca locul tau este sub protectia lui Isus Hristos si rugaciunile tale vor primi raspuns!

DUMNEZEU SE POATE OCUPA DE ORICE PROBLEMA DIN VIATA TA. CREZI LUCRUL ACESTA?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.