5 NOIEMBRIE CE GREȘELI FACI? (3)

0
48

– “Cuvintele înțelepților ascultate în liniște” (Eccleslastui 9:17)-

Trenul vieții merge și ziua și noaptea. Unele călătorii au loc în întuneric, unde lucrurile sunt greu de deosebit. “Cine dintre voi se teme de Domnul, să asculte glasul Robului Său! Cine umblă în întuneric și n-are lumină, să se încreadă în Numele Domnului, și să se bizuie pe Dumnezeul lui!” (Isaia 50:10). Da, până și cei evlavioși care se “tem de Domnul” și care “ascultă glasul Robului Său” vor păși uneori acolo unde nu există lumina care să le călăuzească pașii și nu este căldura care să le mângâie simțurile afectate. Acestea nu sunt vremuri de pedeapsă, de răsplată sau de abandon. Nu, ele sunt perioade în care Dumnezeu pregătește următoarele etape ale dezvoltării tale, când te conduce spre avansare în împărăția Lui!

Șadrac, Meșac și Abed-Nego, oameni ce se temeau de Dumnezeu și împlineau Cuvântul Lui, au fost trimiși să fie arși de vii pentru că au refuzat să se închine statuii de aur a împăratului (Daniel 3). Să citim mărturisirea credinței lor:

1) “Dumnezeul nostru “¦ poate să ne scoată din cuptorul aprins” (Vs. 17). Ei nu s-au îndoit niciodată de puterea lui Dumnezeu.

2) “Și ne va scoate”. Ei nu s-au îndoit niciodată de intenția lui Dumnezeu.

3) “Și chiar de nu ne va scoate “¦ nu ne vom închina chipului din aur” (vs. 18). Ei nu s-au gândit la o alternativă pentru credința lor în Dumnezeu. A trebuit să meargă până la capăt pentru a o scoate la capăt și așa au făcut! Și tu vei scăpa. Rămâi în trenul vieții. “Încrede-te în Numele Domnului, și bizuie-te pe Dumnezeul tău!” El are ultimul cuvânt, nu diavolul, circumstanțele sau oamenii. Asemenea celor trei iudei, vei ieși curat ca aurul încercat în foc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.