31 OCTOMBRIE CUVINTE DĂTĂTOARE DE VIATĂ ÎN VREMURI TULBURI (2)

0
41

“Cuvântul Dumnezeului nostru rămâne în veac” (Isaia 40:8)

Ești pregătit pentru încă câteva promisiuni minunate ale lui Dumnezeu?

1) “Atunci toți cei ce se încred în Tine, se vor bucura, se vor veseli totdeauna, căci Tu îi vei ocroti. Tu vei fi bucuria celor ce iubesc Numele Tău” (Psalmul 5:11).

2) “Dumnezeul cel veșnic este un loc de adăpost, și sub brațele Lui cele veșnice este un loc de scăpare. El a izgonit pe vrăjmaș dinaintea ta” (Deuteronom 33:27).

3) “Domnul este bun, El este un loc de scăpare în ziua necazului; și cunoaște pe cei ce se încred în El” (Naum 1:7).

4) “Nu te teme, căci Eu sunt cu tine “¦ Eu te întăresc, tot Eu îți vin în ajutor. Eu te sprijinesc cu dreapta Mea biruitoare” (Isaia 41:10).

5) “Tu îi ascunzi, la adăpostul Feței Tale, de cei ce-i prigonesc, îi ocrotești în cortul Tău de limbile cari-i clevetesc” (Psalmul 31:20).

6) “Da, fericirea și îndurarea mă vor însoți în toate zilele vieții mele, și voi locui în Casa Domnului până la sfârșitul zilelor mele” (Psalmul 23:6).

7) “Domnul a stat lângă mine, și m-a întărit”¦ Domnul mă va izbăvi de orice lucru rău, și mă va mântui, ca să intru în împărăția Lui cerească” (2 Timotei 4:17-18).

8) “Cei ce cunosc Numele Tău, se încred în Tine, căci Tu nu părăsești pe cei ce Te caută, Doamne!” (Psalmul 9:10).

9) “Iată ce mai gândesc în inima mea, și iată ce mă face să mai trag nădejde: Bunătățile Domnului nu s-au sfârșit, îndurările Lui nu sunt la capăt, ci se înnoiesc în fiecare dimineață. Și credincioșia Ta este atât de mare!” (Plângerile lui leremia 3:21-23).

10) “Eu mă culc și adorm în pace, căci numai Tu, Doamne, îmi dai liniște deplină în locuința mea” (Psalmul 4:8).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.