31 Octombrie

0
38

“Voi binecuvînta pe Domnul în orice vreme; lauda Lui va fi totdeauna în gura mea.” Psalmul 34: 1

Cum îl lauzi pe Domnul? Desi sunt multe cai prin care potisa-l lauzi pe Dumnezeu, exista un lucru pe care trebuie sa ni-l amintim mereu și mereu; si anume ca adoratia este o actiune.

Adica, nu trebuie sa stam si sa privim, ci trebuie sa ne implicam activ. Lauda implica participare si implicare. Nu este numai o simpla emotie. Nu este un sentiment efemer, un proces ce are loc în timp, ci mai degraba este raspunsul imediat al inimii tale, al vietii si chiar al trupului tau fata de dragostea lui Dumnezeu.

Daca participi la un serviciu de lauda si privesti cum toti îl lauda pe Domnul, aceasta nu înseamna ca si tu ai fost implicat în închinarea care se facea în casa Domnului. Se întîmpla un lucru de care toti trebuie sa fugim atunci cînd participam în mod pasiv la lauda si închinarea din biserica: devenim simpli consumatori religiosi. Ajungem simpli spectatori, în loc sa ne implicam activ.

Nu stiu starea în care te gasesti. Se poate sa fi crescut într-o biserica în care ai participat la serviciul de lauda si închinare. Dar se poate sa nu fi avut înca o experienta reala a întîlnirii cu Dumnezeu în cadrul închinarii adevarate.

Daca înca nu ai trait o astfel de experienta, te îndemn sa vii înaintea lui Dumnezeu cu dorintade a fi un închinator real. El va asculta rugaciunea ta, pentru ca te-a creat cu acest scop: sa-L lauzi neîncetat. Ai fost creat pentru a-L cunoaste pe Dumnezeu si pentru a-L face cunoscut tuturor.

Pentru ca esti credincios, ar trebui sa te lasi condus de puterea laudei adusa la adresa lui Dumnezeu. De aceea, în aceasta zi vreau sa te îndemn sa devii un adevarat închinator înaintea lui Dumnezeu “¦ atît în biserica, cît si în afara ei.

FII ACTIV ÎN DATORIA TA DE A-L LAUDA PE DOMNUL, VENIND ÎNAINTEA LUI ZI DE ZI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.