„Veți fi călăuziți în pace” (Isaia 55:12)

Poate astăzi te întrebi: „Ce trebuie să fac cu viața mea? Care este scopul meu aici?”

Dumnezeu răspunde la aceste întrebări prin capacitățile tale. El ne călăuzește spre scopul vieții prin abilitățile și talentele pe care ni le-a dat. Darurile de la Dumnezeu sunt acele capacități pe care o persoană le folosește cu ușurință, deseori fără vreo formă de pregătire. Simțim o mare plăcere când facem lucrul la care ne pricepem în mod natural.

Așadar, dacă nu ești sigur de scopul vieții tale, fă ceea ce faci bine și privește cum Dumnezeu îl confirmă, binecuvântând strădaniile tale. Nu-ți irosi timpul făcând ceva pentru care nu ești înzestrat sau la care altcineva se pricepe. Știm să ne folosim darurile și că ne împlinim chemarea când ceea ce facem aduce viață altora. Dacă ceea ce facem ne face nefericiți și ne umple de teamă, de obicei, nu suntem în voia desăvârșită a lui Dumnezeu. El ne dă pace și bucurie pentru a ne spune că împlinim planul Său desăvârșit” „Da, veți ieși cu bucurie și veți fi călăuziți în pace”.

Uită-te la ceea ce îți produce bucurie, la ceea ce te pricepi și la ceea ce Dumnezeu îți dă har să faci – și apoi lasă-L pe Dumnezeu să fie Domnul vieții tale. El vrea să lucreze prin tine și s-ar putea să n-o facă în același mod în care lucrează prin alții. Încrede-te în puterea Lui din tine și nu-ți fie teamă să fii unic.

Dumnezeu are un loc și un plan specific pentru fiecare dintre noi. De unde știi că ești în locul potrivit împlinind planul Său? Vei avea pace!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.