31 Martie

0
51

” Învata pe copil calea pe care trebuie s-o urmeze , si cînd va îmbatrîni , nu se va abate de la ea.” Prov. 22:6

Ca parinti , nu-i putem trata pe copiii nostri în acelasi fel, pentru ca fiecare dintre ei este unic. Datorita acestui fapt, cresterea unui adolescent este una dintre cele mai mari responsabilitati din lume.

Doc Blakely , a spus cîndva: ” Nimeni nu-si cunoaste cu adevarat limitele caracterului, daca n-a ramas cel putin odata cu masina în pana de benzina, n-a ajuns falimentar finaciar , încît a trebuit sa-si vînda locuinta pentru a-si achita datoriile fata de banca, sau sa fi gustat ce înseamna cresterea unui copil rebel.”

Îmi place ceea ce Keith Miller, a spus despre framîntarea lui cu privire la ficele sale: ” Cînd am vazut ca nu reusesc cu niciuna dintre metodele pe care le foloseam, am început sa ma rog în fiecare dimineata o rugaciune diferita fata de cele de pîna atunci.

În loc sa spun lui Dumnezeu , nevoile personale ale ficelor mele, am început sa ma rog predînd în bratele lui Dumnezeu pe fiecare dintre ele în starea în care erau. Îmi imaginam ca stam înaintea lui Dumnezeu purtînd pe brate pe fiecare dintre ficele mele, le înfatisam lui Dumnezeu si apoi le lasam în bratele Domnului.

Acest exercitiu al credintei exprimat în rugaciune, ma elibera de povara grijii pentru siguranta si viitorul ficelor mele si-mi asigura pacea si linistea sufletului pentru întreaga zi.

Dumnezeu îti spune si tie în aceasta zi:” arunca orice îngrijorare cu privire la viata ta si a copiilor tai în grija lui Dumnezeu, pentru ca El însusi este Cel ce va îngriji de toate nevoile voastre.”

Rug. Doamne Dumnezeule ; ajuta-ma sa-i învat pe cei din casa mea sa se încreada în Tine, pentru ca în ziua încercarilor sa avem pace si siguranta deplina . Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.