31 Mai

0
43

“Vasul pe care-l facea n-a izbutit, – cum se întîmpla cu lutul în mîna olarului. Atunci el a facut un alt vas, cum i-a placut lui sa-l faca.” Ieremia 18: 4

Esti un vas spart? Asemenea lutului în mîna olarului si noi putem fi deformati de impuritatile ce apar în vietile noastre. Pe roata olarului, orice obiect strain atasat lutului aflat la prelucrat poate cauza spargerea vasului.

Cîteodata, mesterul trebuie sa se opreasca si sa înlature impuritatile pentru a putea sa-si continue lucrarea începuta. Simti opozitii în viata ta? Poate ca exista o “impuritate” sau vreo îndoiala care îl opresc pe Dumnezeu sa îsi duca la bun sfîrsit lucrarea buna pe care a început-o în tine.

Sau, poate ca deja ai fost ciobit. Daca astazi esti un vas spart, poate te întrebi: oare este prea tîrziu pentru mine, ca viata sa-mi fie refacuta? Cu siguranta nu!

Daca îi vei da Domnului cioburile din viata ta, El le va rearanja la loc. Dar pentru acesta trebuie sa fii pregatit sa renunti la impuritati siîmpotriviri.

Daca vei face lucrul acesta,  versetul de astazi îti spune ca mesterul poate reface vasul spart. Ma bucur atît de mult de faptul ca Dumnezeu este Domnul celei de-a doua sanse, de-a treia, de-a zecea si chiar si al celei de-a 100-a sanse!

El i-a dat o noua sansa lui Iacov, lui Iona, lui Samson, lui Petru”¦ si cu siguranta îti va da si tie o alta sansa!
Domnul te ia în mîna Lui si dintr-un vas spart te poate remodela ca sa fii un vas de cinste!

DA-I DOMNULUI CIOBURILE SPARTE DIN VIATA TA SI EL TE VA TRANSFORMA ÎN VASUL PE CARE ÎL DORESTE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.