31 Inuarie

1
40

“Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios și drept, ca să ne ierte păcatele și să ne curățească de orice nelegiuire.” 1 Ioan 1:9

Fiecare persoana care a trait pana acum în mijlocul acestei lumi, sau care urmeaza sa se nasca, a avut, sau va avea de confruntat aceiasi problema. Aceasta mare problema este:”pacatul!”

Desi multi oameni astazi, printre care si unii predicatori, ocolesc acest subiect si nu discuta despre aceasta mare problema a umanitatii, pentru ca nu cumva sa-i faca pe unii dintre ascultatori sa se simta rau, Biblia ne spune ca:

“Căci toți au păcătuit, și sunt lipsiți de slava lui Dumnezeu.” Rom.3:23

Prezenta pacatului în viata noastra este unul dintre factorii care ne împiedica sa traim o viata din belsug în mijlocul acestei lumi, iar pentru cei ce nu se pocaiesc va fi cauza care îi va împiedica sa-si petreaca vesniciaîmpreuna cu Dumnezeu.

Trebuie însa sa fim multumitori, pentru ca asa cum ne spune Sfanta Scriptura, Dumnezeu poate sa ne ierte pacatele, deoarece Hristos a murit pentru noi pe cruce, iar prin învierea Sa a dovedit ca a învins pacatul si moartea.

Daca înca nu L-ai acceptat pe Domnul Isus ca mantuitor personal, as vrea sa-ti reamintesc ca sangele pe care El l-a varsat pe lemnul crucii, te poate curati de orice pacat.

Nu-lasa pe Satan sa te însele si sa te faca sa crezi ca ai ajuns prea departe de Dumnezeu, pentru a te mai putea întoarce la El.

Datorita mortii si-a învierii Fiului lui Dumnezeu, pacatele îti pot fi iertate. De aceia, marturiseste-le astazi lui Hristos, si El te va curati!

SANGELE LUI ISUS HRISTOS NE CURATESTE DE ORICE PACAT!

1 COMENTARIU

  1. Intr-adevar numai, Sangele Domnului Isus ne curateste de orice pacat! Slava LUI!Ooo!!!! daca ar sti oamenii, cei dragi ai nostrii, rude , colegi, prieteni,dusmani, vecini… cat de usor pot fi iertati si mantuiti..O Tata ceresc pune in inima celor ce nu te cunosc un dor nespus de tine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.