31 Decembrie-DUMNEZEU țI-A PREGĂTIT CEVA MAI BUN

0
48

“El”¦ nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană” (Psalmul 84:11)

Când Dumnezeu știe că ceva este util pentru tine, El spune “da”, iar când nu-ți folosește, El spune “nu”. De ce ți-ar spune Dumnezeu “nu”? Poate momentul este greșit sau s-a gândit la ceva mai bun. Mulțumirea vine atunci când îți dai seama ce s-ar fi putut întâmpla dar nu s-a întâmplat fiindcă a intervenit Dumnezeu.

Nu mai încerca să te eliberezi din strânsoarea plină de dragoste a Celui ce te ține în brațe pentru a te ocroti. Biblia spune: “Domnul să-ți fie desfătarea, și El îți va da tot ce-ți dorește inima. .. Încrede-te în El, și El va lucra “¦Taci înaintea Domnului, și nădăjduiește în El” (Psalmul 37:4-7).

Privind în urmă la viața ei, soția lui Billy Graham, Ruth, a spus: “Dacă Domnul ar fi spus “da” la toate cererile din rugăciunile mele, m-aș fi căsătorit cu persoana nepotrivită ““ de mai multe ori”. Ceea ce-ți produce atâta supărare acum, te poate face mai târziu să-i mulțumești lui Dumnezeu. Cu cât devii mai matur spiritual, cu atât mai mult începi să vezi cât de înțelept este Tatăl tău cel ceresc și cu atât înveți mai mult să te încrezi în El. “Domnul este păstorul meu, nu voi duce lipsă de nimic” (Psalmul 23:1).

Ce imagine: Dumnezeu te conduce, te hrănește, te ocrotește, veghează asupra ta. La fel ca un salvamar care încearcă să te salveze de la înec, Dumnezeu îți va întrerupe uneori cursul vieții, te lasă să te faci de râs în fața prietenilor și poate chiar va îngădui să-ți rupi o coastă sau două. Iar acest lucru se întâmplă deoarece El te iubește prea mult, pentru a te lăsa să te afunzi în ceea ce tu ai crezut că e bine pentru tine.

Cel mai important lucru este acesta: Dumnezeu a pregătit ceva mai bun pentru tine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.