31 Decembrie

1
39

“Cerul si pamîntul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece.” Luca 21: 33

În meditatia de astazi Domnul Isus ne promite ca tot ceea ce a spus este vesnic si se va împlini. Aceasta înseamna ca nicio idee, niciun semn, niciun titlu, nici macar un cuvînt nu vor ramînea neîmplinite.

Cuvîntul lui Dumnezeu este infailibil. Tot ceea ce ne învata, toate afirmatiile Sale sînt corecte, drepte si perfecte. Cuvîntul Domnului este adevarat. Chiar asa! Nu exista nicio greseala în ceea ce spune. Îti poti imagina ca acest Dumnezeu perfect, pur sa greseasca? Cu siguranta raspunsul tau este nu. Cuvîntul lui Dumnezeu este precis.

În momentul în care oamenii neaga adevarul Scripturii, ei neaga de fapt autoritatea lui Dumnezeu. Da! Atunci cînd oamenii nu împlinesc Cuvîntul lui Dumnezeu, ei neaga si blasfemiaza autoritatea si lucrarea Duhului Sfînt.

Oamenii ajung chiar sa puna la îndoiala dumnezeirea Fiului, a lui Isus Hristos, despre care Biblia ne spune ca este încarnarea Cuvîntului lui Dumnezeu. Chiar numele Domnului Isus este Cuvîntul lui Dumnezeu. Pentru ca Dumnezeul Cuvîntului si Cuvîntul lui Dumnezeu nu sînt identici, ei sînt de neseparat. Nu putem sa-L despartim pe Dumnezeu de Cuvîntul Sau. Chiar Domnului Isus a crezut în acest Cuvînt, prezentîndu-l oamenilor, proclamînd Vechiul Testament si aratîndu-ne noua cale ce poate aduce mîntuirea.

Din aceste motive poti si trebuie sa crezi în Biblie. Înca de la început, din Geneza, cînd Dumnezeu a creat cerurile si pamîntul si pîna la Apocalipsa, avem Cuvîntul lui Dumnezeu”¦ consistent, clar si concis. El ne spune cum putem ajunge în rai, cum îl putem cunoaste pe Domnul Isus Hristos, cum putem experimenta viata vesnica si cum îl putem lauda pe Dumnezeu.

Acesta este Cuvîntul lui Dumnezeu! Poti avea credinta în El si îl poti considera cea mai importanta autoritate a vietii tale.

POTI SA CREZI BIBLIA ÎN TOT CEEA CE SPUNE, PENTRU CA EA ESTE CUVÎNTUL LUI DUMNEZEU!

1 COMENTARIU

  1. Amin! Este foooarte frumoasa meditatia asta!
    Imi place mult!
    Si Duhul Domnului ne descopera frumusetea divina care este peste puterea mintii de priceput si ochiul fizic nu poate sa o vada; doar o inima curata ajunge sa cunoasca libertatea in EL , sa il vada pe EL, sa auda Cuvintul LUI.
    SA TRAITI VESNIC!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.