30 August

0
40

” Este drept sa gîndesc astfel despre voi toti , fiindca va port în inima mea , întrucît atît în lanturile mele cît si în apararea si întarirea Evangheliei, voi sunteti toti partasi aceluiasi har ” Fil.1:7

Cunoscutul scriitor Norman Mailer, a început sa studieze la Universitatea Harvard , penru a deveni inginer . Mama sa care a trecut prin perioada de recesiune din SUA, a dorit cu todinadinsul ca fiul ei sa obtina o diploma în diciplinele tehnice, considerînd ca numai în acest fel acesta s-ar fi descurat în viata.

La primele examene însa, Norman, a obtinut nota 10 numai la limba engleza. În acea vreme la disciplinele ce asigurau o diploma în literatura , erau profesori mai multi scriitori vestiti . El a aconsiderat acesta a fi o mare oportunitate. Desi a continuata sa studieze ingineria , Norman petrecea multe ore citind si scriind. Cînd a ajuns la examenul de sfîrsit de an , la limba engleza , li sa-a cerut sa compuna o nuvela. Norman si-a prezentat lucrarea si-a obtinut nota 10 cu felicitari, fiind cunoscut în toata universitatea.

Acesta nota si încurajarile care i-au fost adresate , au reprezentat pentru el motivatia ce l-a determinat sa continuie sa scrie. A terminat studiile pentru inginerie ca sa-i faca pe placul mamei, dar din acea zi Norman Mailer s-a dedicat scrisului, devenind un scriitor celebru.

De foarte multe ori un cuvînt de încurajare face diferenta. Crestinii sunt chemati sa-i ajute pe altii sa ajunga la succes spiritual, de aceea fiecare dintre noi trebuie sa fim oameni ai încurjarii .

Rug. Doamne Dumnezeule; fa cuvintele mele sa înalte si sa încurajeze todeauna pe cei sovaitori, ajutîndu-i astfel pe cei ce sunt gata sa dea înapoi, sa merga pîna la capat. Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.