30 Septembrie

0
42

“si-L rog ca, potrivit cu bogatia slavei Sale, sa va faca sa va întariti în putere, prin Duhul Lui, în omul dinauntru”¦” Efeseni 3: 16

Poate ca aceasta zi te face sa te simti ca intr-o închisoare”¦Poate te simti înlantuit în trecutul tau pacatos… Daca ai aceste sentimente vreau sa-ti spun ca puterea lui Dumnezeu îti este la îndemîna si te poate întari!

Atunci cînd a scris aceste cuvinte efesenilor (Ef.3:14-19) apostolul Pavel se afla în închisoare. De aceea, eu numesc aceasta scrisoare “o scrisoare de închisoare”. Lucrul minunat care se întîmpla cu Pavel este ca desi era întemnitat, el nu s-a simtit niciodata prizonierul circumstantelor. Chiar daca era batut cu pietre, aruncat în mare, el stia ca prin Hristos este liber, indiferent de circumstantele prin care trece.

În versetul de azi citim despre promisiunea întaririi în putere, iar în versetul 19 ni se spune: “ca să ajungeti plini de toata plinatatea lui Dumnezeu.”

Apostolul ne vorbeste aici despre puterea Duhului Sfînt, care locuieste în fiecare credincios. În acest numar esti inclus si tu!

Cum poti accesa aceasta putere? Prin rugaciune!

Atunci cînd te rogi, Dumnezeu lucreaza în viata ta. Dumnezeu care locuieste în fiinta ta îti da puterea de care ai nevoie. Gîndeste-te ca o manusa nu se poate misca si nu poate tine nimic prin propria putere. Numai atunci cînd o pui pe mîna o poti folosi si devine eficace. Puterea mîinii tale devine puterea manusii. Tot asa si Hristos este puterea din tine, daca îi vei permite acest lucru.

Sîntem goi si neputinciosi fara Hristos. Dar, daca îl lasi sa intre în viata ta, El te va umple. Si atunci cînd apelezi la puterea lui Dumnezeu prin rugaciune, El te întareste, indiferent de circumstante prin care treci.

ROAGA-TE SA PRIMESTI PUTERE SI PERMITE-I LUI DUMNEZEU SA TE UMPLE CU DUHUL SAU!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.