“El trece pe ceruri ca sa-ti vina in ajutor” (Deuteronom 33:26)
Cand soacra lui Steve Anderson s-a imbolnavit de cancer, sotia lui s-a dus sa o vada. Steve a dorit si el sa mearga, dar stateau rau cu banii, asa ca s-a rugat, iar prietenul lui Joe s-a oferit sa-l duca cu avionul sau de doua locuri. Cand se apropiau de destinatie, au intampinat ceata deasa si dupa ce au contactat turnul de control au aflat ca aeroportul este inchis.

Controlorul de trafic le-a recomandat sa se intoarca, dar nu mai aveau combustibil, asa ca Steve s-a rugat. In­tr-un final, o voce a rostit: “Bine, pregatim echipajul de la sol. Va fi o aterizare de urgenta”. Apoi, pe cand coborau, controlorul de trafic a strigat: “Ridica-I! Ridica-I!” Printr-o gaura din ceata, ei au vazut ca in loc sa se apropie de aeroport, se aflau deasupra unei autostrazi aglomerate si au evi­tat la limita coliziunea!

Controlorul de trafic a continuat: “Ascultati de mine si va aduc la sol” si le-a dat instructiuni cu calm pana cand au aterizat in siguranta. Ridicand microfonul, Joe i-a spus controlorului: “N-am fi reusit sa aterizam fara ajutorul dumneavoastra. Multumim ca ne-ati salvat vietile.”

Controlorul i-a replicat: “Despre ce vorbiti? Am pierdut contactul cu voi chiar dupa ce v-am spus sa va intoarceti. De fapt, am ramas uimiti cand ati aparut dintre nori deasupra pistei si va pregateati de o aterizare perfecta!”
Asadar, daca cel de la turnul de control nu i-a ghidat, atunci cine a facut-o? Nu exista nici o expli­catie fireasca, doar la un nivel supranatural “El trece pe ceruri ca sa-ti vina in ajutor. trece cu maretie pe nori”. Psalmistul a scris: “Caci El va porunci ingerilor Sai sa te pazeasca in toate caile tale” (Psalmul 91:11).

Steve Anderson este de acord: “Cred ca Dumnezeu a trimis un inger pen­tru a ne ajuta sa aterizam in siguranta”. Si El va face acelasi lucru pentru tine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.