30 Noiembrie

1
40

“Pe Dumnezeu se întemeiaza ajutorul si slava mea; în Dumnezeu este stînca puterii mele, locul meu de adapost.” Psalm 62:7

În decursul anilor am citit cîteva carti despre dezvoltarea personala, despre motivare si succes.

Si bineînteles ca am descoperit diferite definitii date succesului. Prietenul meu, John Maxwell a dat una dintre cele mai bune definitii pe care le-am citit vreodata: “Succesul înseamna sa îti cunosti scopul în viata, sa ajungi sa atingi potentialul maxim si sa semeni seminte care îi poate ajuta pe altii.”
Asadar, ca sa rezum definitia lui Maxwell: succesul înseamna sa cunosti, sa dezvolti si sa semeni.

Predicatorul si autorul de carti Charles Stanley scrie: “Succesul este o transformare continua în ceea ce Dumnezeu doreste ca tu sa fii si atingerea acelor scopuri pe care le-ai trasat cu ajutorul Domnului.” Cu alte cuvinte, Stanley spune ca succes înseamna sa devii acea persoana pe care a creat-o Dumnezeu.

În cultura în care traim, în care succesul are conotatii gresite, trebuie sa stii ca aceasta stare nu îsi are originile în hainele pe care le porti, nici în masina pe care o conduci, nici macar în titlul pe care îl ai la locul de munca. Succesul real sta în caracterul tau si în ceea ce esti gata sa faci pentru lucrurile care chiar conteaza.

Nu conteaza faima si averea, ci împlinirea scopului lui Dumnezeu în viata ta si împlinirea planului Sau.

SUCCESUL REAL STA ÎN LUPTA DE A DEVENI CEEA CE DUMNEZEU TE-A CREAT SA FII!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.