30 NOIEMBRIE ““ ROAGĂ-TE PENTRU ORICE LUCRU

1
66

-“În orice lucru, aduceți cererile voastre la cunoștința lui Dumnezeu, prin rugăciuni” (Filipeni 4:6)-

Fiul de patru ani al unei familii de misionari din Africa a dat peste poza unui mic dinozaur roz într-o revistă și a dorit să aibă și el unul. Mama lui a știut că este imposibil (revista era veche de trei ani), dar fiul ei nu s-a îndoit niciodată că Dumnezeu va interveni pentru el. După zece luni, în ajunul Crăciunului, a sosit o cutie de acasă. La prima vedere părea să conțină ceva special pentru fiecare ““ mai puțin pentru băiețelul de patru ani. Apoi s-au uitat la fundul cutiei și au rămas înmărmuriți. Femeia care a trimis cutia nu avea cum să știe că Dumnezeu o folosește pentru a răspunde rugăciunii băiețelului. Înainte de a lipi cutia, în ultima clipă, a îndesat înăuntru acel obiect care părinților le-a fost imposibil să-l ofere ““ ceva atât de nesemnificativ, încât nici un adult cu judecată nu ar fi atât de nebun să-l ceară lui Dumnezeu ““ un brontozaur roz de plastic de la promoția restaurantului de fast-food!

Uneori ne simțim nebuni că-L deranjăm pe Dumnezeu cu lucruri mărunte, dar nu ar trebui să simțim așa. Biblia spune: “în orice lucru, aduceți cererile voastre la cunoștința lui Dumnezeu, prin rugăciuni și cereri, cu mulțumiri” (Filipeni 4:6). Pe Dumnezeu îl interesează fiecare detaliu din viața ta; dacă ceva este important pentru tine, este important și pentru El. În vremurile Bibliei, două vrăbii se vindeau pe un bănuț și totuși Domnul Isus a spus: “Nu se vând oare două vrăbii la un ban? Totuși, nici una din ele nu cade pe pământ fără voia Tatălui vostru. Cât despre voi, până și perii din cap, toți vă sunt numărați” (Matei 10:29-30). Când inveți să te increzi in Dumnezeu în lucrurile mici, vei fi în stare să te încrezi în El și în cele mari.

1 COMENTARIU

  1. fffff frumos ,va multumim in fiecare zi pentru cuvintele frumoase ,DUMNEZEU sa va pregateasca mereu aceleasi hraniri spirituale ,pline de speranta si bucurie ….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.