30 Iunie

0
38

” Iata Eu stau la usa , si bat. Daca aude cineva glasul Meu si deschide usa, voi intra la el, voi cina cu el, si el cu Mine ” Ap. 3:20

Willbur Chapman, a povestit o întîmplare traita de un soldat care în timpul unei batalii a fost ranit foarte grav. Prietenul sau Jim, a ramas lînga el si l-a îngrijit pîna în ceasul ultim al vietii sale. “Jim ” ; cred ca voi muri, a soptit într-o zi Charlie, prietenului sau. Apoi stiind ca acesta nu are o familie , i-a zis: “cînd se va sfîrsi razboiul sa mergi la mama mea si sa fii ca fiul ei, luînd locul meu.

Charlie, mama ta nu ma cunoaste ; cum o sa ma accepte ca fiu al ei , a raspuns Jim ! Am sa-i scriu o scrisoare pe care i-o vei arata; si te va primi , i-a raspuns Charlie.

În acea scrisoare , Charlie a explicat mamei lui despre ranile si suferinta lui si cum Jim a stat lînga el zi si noapte îngrijindu-l. Scrisoarea se încheia cu rugamintea : ” Mama te rog sa-l primesti pe Jim la fel cum m-ai primi pe mine”!

Jim a luat scrisoarea, a împaturit-o si-a pus-o cu grija în buzunarul de la veston. Dupa terminarea razboiului , a mers în orasul lui Charlie si-a cautat casa acestuia. A batut la usa si-a asteptat raspunsul cu mari emotii. Dupa cîteva momente o doamna în vîrsta a deschis usa si l-a privit cu uimire, crezînd ca este un alt cersator care o deranjeaza.

Fara a spune nimic, Jim i-a înmînat scrisoarea prin usa întredeschisa. Batrîna a recunoscut scrisul fiului ei si-a început sa citeasca scrisoarea. Cînd mama a citit ultimile cuvinte : “Mama primeste-l pe Jim , la fel cum m-ai primi pe mine”, si-a schimbat expresia fetei , lacrimi de emotie si bucurie a început sa-i curga pe obraz , timp în care a deschis larg usa casei , primindu-l pe Jim ca pe fiul sau !

Ce privilegiu pentru acest soldat ! A fost primit în numele colegului sau. Si noi putem trai aceiasi experienta . Biblia spune ca aceasta s-a întîmplat la cruce. Datorita mortii lui Hristos, Dumnezeu este gata sa ne primeasca în locul Fiului Sau. Poate ca nu întelegem îndeajuns de ce trabuia sa se plateasca aceasta jertfa, dar fiecare dintre noi privind acum la cruce, putem vedea o usa deschisa .

Rug. Doamne Dumnezeule; îti multumesc ca ma accepti asa cum sunt si esti gata sa ma primesti ca pe Fiul Tau . ajuta-ma sa vad usa deschisa a împaratiei Tale. Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.