30 August

0
32

“Prin El, sa aducem totdeauna lui Dumnezeu o jertfa de lauda, adica, rodul buzelor care marturisesc Numele Lui” Evrei 13: 15

Pavel si Sila sînt exemple de barbati care l-au laudat pe Domnul în ciuda circumstantelor din vietile lor. Chiar si din închisoare, ei si-au ridicat glasurile spre Domnul, cu lauda si multumire. (vezi Faptele Apostolilor 16: 25!)

Se poate ca noi sa nu fim nevoiti sa platim cu închisoarea pentru propovaduirea Evangheliei, însa cu siguranta ne vom confrunta cu multe împotriviri.

Pornind de la aceasta situatie, întrebarea care se ridica este: cum vom raspunde noi în vremurile de restriste?

Cred ca daca vom învata sa venim înainte Domnului cu multumire si lauda, indiferent de situatiile prin care trecem, vom reusi sa ramînem tari. O astfel de atitudine nu înseamna neparat ca te bucuri de situatia în care te afli, sau ca nesocotesi ceea ce ti se întîmpla.

A fi tare în mijlocul încercarilor arata ca stii cine este Dumnezeu, iar atunci cînd te afli în mijlocul unei crize,  îl pui pe El deasupra tuturor situatiilor prin care treci. Cu alte cuvinte, aceasta atitudine este marturiata despre puterea si întelepciunea pe care o manifesta Dumnezeu prin toate circumstantele prin care treci, pentru care trebuie sa-I fii multumitor!

De aceea, data viitoare cînd te vei afla în mijlocul unei furtuni, ridica-ti glasul spre Domnul si vei ajunge sa experimentezi pacea si puterea, pe care n-o vei cîstigasingur niciodata.

ATUNCI CÎND TE AFLI ÎN MIJLOCUL UNOR PROBLEME, ADU-TI AMINTE DE DUMNEZEU SI ÎNALTA RUGACIUNE TA CATRE EL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.