3 Mai

0
50

“De aceea va lasa omul pe tatal sau si pe mama sa si se va lipi de nevasta sa. Si cei doi vor fi un singur trup.” Asa ca nu mai sînt doi, ci sînt un singur trup. Deci, ce a împreunat Dumnezeu, omul sa nu desparta.”” Marcu 10: 7-9

Ati vazut primul film din seria Rocky? Îmi place momentul în care, atunci cînd cineva îl întreaba despre ceea ce l-a facut sa se casatoreasca cu Adriana, Rocky raspundea: “Eu am goluri în suflet. Adriana are si ea goluri. De aceea de cînd ne-am casatorit si pîna astayi nu facem nimic altceva decît sa ne umplem unul altuia aceste goluri.”

Ce descriere deosebita a casatoriei! Ne umplem unul altuia golurile din suflet!
Ai observat vreodata cum în multe casnicii, slabiciunile unuia dintre parteneri sînt completate de punctele tari ale celuilalt? Asa ca împreuna devenim mai puternici, decît daca am actiona de unii singuri!

Într-o casnicie, atunci cînd ne vom afirma diversitatea si accepta responsabilitatile vom deveni una. De aceeaîn matematica miraculoasa a lui Dumnezeu, într-o casnicie, 1 plus 1 este egal cu 1!

Cum putem ajunge la aceasta unitate? Urmînd exemplul Domnului Isus care a murit pe cruce pentru tine. El e exemplul suprem al dragostei si de aceea, dragostea Lui trebuie sa devina pentru noiun standard catre care sa aspiram.

Poate ca nu ai avut niciodata un model de casnicie. Daca provii dintr-o casa în care casnicia parintilor s-a destramat, se poate sa te simti “blestemat” sa repeti greselile parintilor tai. Acest lucru nu este însa adevarat!

Începe de astazi sa ceri ajutorul Domnului Isus Hristos siurmeaza exemplul Lui de dragoste si de sacrificiu în mariajul tau. Poti face lucrurile acestea prin recunoasterea faptului ca sînteti diferiti, prin acceptarea responsabilitatilor si prin dobîndirea unitatii pe care Dumnezeu a poruncit-o între un barbat si nevasta lui. Abia atunci veti deveni “un singur trup.”

RUGATI-VA ÎMPREUNA SI CERETI-I LUI DUMNEZEU SA VA AJUTE SA DEVENITI “UN SINGUR TRUP.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.