3 Iulie

0
45

“Daniel s-a hotarît sa nu se spurce”¦” Daniel 1: 8

Esti hotarît sa traiesti pentru Hristos? Daca îti doresti lucrul acesta, atunci trebuie sa te hotarasti chiar din acesta zi, înainte ca ispita sa apara.

Asa cum a decis si Daniel în versetul de azi si tu trebuie sa hotarasti sa îti urmezi convingerile si sa nu lasi ca presiunile din interior sau din exterior sa-ti mai conduca viata. Hotaraste în inima ta ca nu exista placere pentru care sa merite sa îti sacrifici relatia si partasia pe care le ai cu Dumnezeu.

Adevarul este ca vei fi testat în credinta. Acest lucru este sigur pentru ca o spune chiar Sfînta Scriptura. O credinta ce nu poate fi testata, nu poate fi nici crezuta.

De aceea trebuie sa iei decizia de a fi sincer cu Domnul si de a trai pentru El chiar începînd din acest moment. Vei simti presiuni din partea celor din jurul tau si chiar împotrivirea societatii, care te vor face sa crezi ca toti ceilalti vor sa te compromita.

Multe dintre deciziile spirituale pe care trebuie sa le luam cer sacrificiu si angajamente. Sa-l urmezi pe Domnul Isus Hristos poate însemna sa îti pierzi prietenii sau o promovare la locul de munca”¦

Însa, daca hotarasti sa te decizi pentru Domnul, indiferent de costul pe care trebuie sa-l platesti, El îti va rasplati dorinta. De aceea, decide care îti sînt limitele. Decide sa îti construiesti o relatie cu Dumnezeu si nu sa distrugi tot ceea ce ai realizat pîna acum. Cînd vei începe sa faci acestea, Dumnezeu îti va binecuvînta deciziile.

HOTARASTE ÎN INMA TA CA NICIO PLACERE NU MERITA SA-TI SACRIFICI RELATIA SI PARTASIA PE CARE LE AI CU DUMNEZEU.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.