30 Septembrie-FĂ BINELE!

0
37

“Cât avem prilej, să facem bine la toți” (Galateni 6:10)

Biblia spune: “să nu dați uitării binefacerea și dărnicia” (Evrei 13:16). “Cine știe să facă bine și nu face, săvârșește un păcat!” (lacov 4:17).”Cei ce au crezut în Dumnezeu, să caute să fie cei dintâi în fapte bune” (Tit 3:8).

Adresându-se clasei sale de la Universitatea Villanova la absolvire, Anna Quindlen a spus: “Nu vă confundați viața cu munca. Ceea ce sunteți este mai important decât ceea ce faceți. Vor fi mulți cu aceeași diplomă ca voi, făcând ceea ce faceți și voi, poate chiar mai bine. Dar voi dețineți custodia unică nu numai asupra vieții voastre, dar și asupra minții voastre și inimii voastre.

E mai ușor să scrii un CV decât să modelezi un suflet sau să zidești un caracter. Iar CV-ul e o mângâiere rece când ești trist, zdrobit sau singur sau când ai primit rezultatul analizelor și nu este prea bun. Eu nu mă mai consider centrul universului. Merg la întâlniri. Ascult. încerc să râd. Fac ca jurământul spus la nuntă să însemne ceva. Mă rog. Mă port frumos cu prietenii fiindcă fără ei aș fi un personaj neinteresant.

Trăiți-vă viața, nu alergați ca un nebun după următoarea promovare sau după un salariu mai mare sau după o casă mai mare. Chiar credeți că o să vă mai pese de aceste lucruri dacă aveți o comoție cerebrală sau un cancer?

Fiți generoși în viață! Toți să faceți binele, dar dacă nu faceți binele, a te simți bine nu este niciodată destul.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.