29 – Noiembrie

0
47

” Caci sunt bine încredintat ca nici moartea, nici viata, nici îngerii, nici stapînirile, nici puterile, nici lucrurile de acum, nici cele viitoare, nici înaltimea, nici adîncimea, nici o alta faptura, nu vor fi în stare sa ne desparta de dragostea lui Dumnezeu, care este în Isus Hristos, Domnul nostru ” Rom. 8 :38-39

Un artist sarac a fost odata tratat regeste într-un castel . Au fost cele mai importante momente ale vietii lui . Pentru aceasta experienta, n-avea nimic cu ce sa-i rasplateasca pe prietenii sai. Înainte de a pleca, pentru cîteva zile nu a mai parasit castelul si nici n-a lasat pe nimeni ca sa-l viziteze. A încuiat usa si n-a mai raspuns nici unei invitatii de-a merge afara si nici nu a mai primit pe nimeni în camera sa.

Cînd a parasit camera si si-a luat la revedere de la prietenii lui, un servitor care a intrat imediat în camera , a observat ca cearceafurile de pe pat lipseau. A crezut pentru moment ca artistul le-a furat. Cautînd mai cu atentie , le-a gasit facute sul în coltul camerei . Desfacîndu-le a observat ca pe pînza cearceafurilor erau pictate doua tablouri deosebite .

Artistul a vrut sa spuna multumesc; si a facut-o în modul sau specific, folosind darul pe care îl avea.

Asa s-a întîmplat si cu Robby Benfield : El a fost abandonat în timpul copilariei de catre mama sa într-o zona de tara , din Carter Tennessee. Numele de Benfield de fapt îl purta dupa numele femeii în grajdul careia a fost gasit.

Aceasta femeie l-a crescut, adoptîndu-l ca orfan, pîna ce Benfield a început sa învete la Academia Navala. Este asa de usor pentru cineva care a crescut în astfel de conditii sa fie nemultumitor si sa considere ca mama nu i-a oferit ceea ce merita . Benfield însa , prin testamentul sau a lasat tot ceea ce agonisise ; 51.000 de dolari,primariei din Carter. În acest fel spunea el , a vrut sa spuna multumesc si sa rasplateasca pe cei din aceasta localitate, pentru ca l-au crescut si l-au purtat la scoala.

Este usor sa ajungi plin de amaraciune, din cauza necazurilor vietii ; dar ce binecuvîntare ne-a dat Dumnezeu în Domnul Isus. Nu conteaza ceea ce viata ne pune în cale, pentru ca Dumnezeu ne iubeste mai mult decît orice altceva din întreaga creatie. Cum îi multumim ?

Rug. Doamne Isuse; nu ma lasa sa fiu plin de amaraciune, cum as putea fi asa , dupa ce am primit atîtea binecuvîntari ! Ajuta-ma sa am o inima multumitoare .Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.