29 NOIEMBRIE FĂ SALTUL CREDINțEI (2)

0
54

“Credința este “¦ o puternică încredințare despre lucrurile care nu se văd” (Evrei 11:1)

Într-o zi, două omizi urcau un deal, când au observat un fluture zburând deasupra capului lor. Întorcându-se spre tovarășa sa, una a spus: “Niciodată n-o să mă vezi pe mine făcând așa ceva!” Ridică-ți privirea, fă un salt al credinței! “Credința este “¦ o puternică încredințare despre lucrurile care nu se văd” (Evrei 11:1)

Glynnis Whitwer spune: “Dumnezeu ne cheamă la ascultare fără să ne arate rezultatul final “¦ Sunt zile când mă satur să tot fiu chemată din zona mea de confort”¦ Oamenii mă știu drept o plângăcioasă și drept o persoană care întreabă dacă poate să-L slujească pe Dumnezeu din con­fortul canapelei ei. Dar nu aceasta este calea lui Dumnezeu. El dorește să fiu limitat în dorința mea de siguranță și control “¦ Ceva lăuntric se descoperă când ești presat, când duci lipsă “¦ strălucește lumina adevărului despre credința ta “¦

Pentru a crește, credința trebuie încercată și lucrul acesta nu este confortabil “¦ Spre deosebire de unii, eu nu am învățat să mă încred în Dumnezeu pe calea simplă “¦ citind o carte “¦ ascultând o predică “¦ sau auzind cum prietenul meu se încrede în El. Eu învăț aventurându-mă în ascultare și descoperind că El este demn de încredere. Acest lucru s-a întâmplat când soțul meu împreună cu mine am început să dăm zeciuială (după ce m-am opus ani de zile) și am văzut cum Dumnezeu acoperă mai mult decât nevoile noastre. Când am ascultat porunca Lui de a scrie o carte (deși nu știam despre ce voi scrie) și am văzut cum Dumnezeu deschide uși”¦ Când am spus da în fața adopției și vedem cum cele două fetițe înfloresc prin credință și vedem viitorul “¦ Ascultând când Dumnezeu nu ne-a descoperit etapele”¦ sau destinația finală, toate acestea sunt o provocare. Dar când umblăm prin credință el primește slava, pentru că știm că nu am fi putut face nimic singuri”. Așa că fă saltul credinței.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.