29 Martie

0
37

“Comori de preț și untdelemn sunt în locuința celui înțelept, dar omul fără minte le risipește.”Prov.21:20

A lua decizii bune și a strânge lucruri și valori care să fie moștenirea familiei este deosebit de important.

Așa cum ne spune și versetul biblic de astăzi, este o nebunie să cheltuiești tot ceea ce ai. Noi trebuie să știm și cum să economisim banii, nu numai cum să-i cheltuim!

Marea problemă a zilelor noastre este cauzată de faptul că multe familii nu și-au construit un sistem de protecție financiară prin a învăța să cheltuiască cu înțelepciune. Datorită acestui fapt, cheltuielile lor sunt mai mari decât veniturile pe care le încasează. Această situație i-a făcut să aibă tot mai multe datorii.

Însă, a acumula debite excesive nu este un lucru înțelept. În ciuda spațiului limitat pe care îl am în cadrul acestei meditații biblice, vreau să te sfătuiesc cu fermitate să-ți plătești toți creditorii.

Dacă aveți datorii care va împovărează și vă aduc mari presiuni în familie, sau vă împiedică să dăruiți pentru Dumnezeu așa cum ar trebui să o faceți, este timpul să analizați cu mare atenție modul în care vă cheltuiți banii și să începeți să cumpărați ceea ce erați obișnuiți să cumpărați, numai după ce v-ați plătit toate datoriile.

Dacă lucrurile pentru care îți cheltui banii nu îl glorifică pe Dumnezeu, aș dori să te îndemn să-L faci pe Dumnezeu partenerul tău de cumpărături chiar astăzi, punând în practică toate învățăturile menționate anterior !

CONSTRUIEȘTI O PROTECțIE FINANCIARĂ PENTRU FAMILIA TA ATUNCI CÂND CHELTUIEȘTI CU ÎNțELEPCIUNE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.