28 Septembrie – FRUMUSEțEA LĂUNTRICĂ

0
54

Să vă facă să vă întăriți în putere, prin Duhul Lui, în omul dinăuntru” (Efeseni 3:16)

O femeie a zburat mii de km până la capătul celălalt al țării pentru a-i povesti prezentatorului unui talk show că soțul ei a părăsit-o pentru o altă femeie. Femeia, care era tânără, plină de viață și frumoasă, a scos o fotografie și a spus: “Uitați-vă numai. M-a părăsit pentru asta!”

Prezentatorul a concluzionat: “Din nefericire, am fost condiționați să credem că “înfățișarea” e cea mai importantă, când de fapt nu e așa”. Cu toate acestea, continuăm să ne măsurăm, să ne comparăm și să ne răzvrătim că am dat greș. Dacă nu te poți bucura de ceea ce ești din cauza a ceea ce nu ești, niciodată nu vei fi fericit.

Producătorii de spoturi publicitare cheltuiesc miliarde ca să ne convingă să înfrumusețăm un înveliș care se află într-o luptă pierdută cu mama natură și cu tatăl timp ““ toate acestea în încercarea de a crea ceea ce credem că îi va atrage pe ceilalți. Și când nu obținem rezultatul dorit, cădem în depresie și ne întrebăm unde am greșit.

Firește, e important să arătăm bine, dar când devii obsedat de înfățișarea ta, ajungi să fii superficial, Ceilalți își pierd respectul față de tine, întrucât descoperă că ești doar un ambalaj strălucitor dar fără conținut.

Dacă dorești să știi ce cucerește inimile și atrage oamenii potriviți, citește aceste cuvinte: “și-L rog ca, potrivit cu bogăția slavei Sale, să vă facă să vă întăriți în putere, prin Duhul Lui, în omul dinăuntru, așa încât Hristos să locuiască în inimile voastre prin credință; pentruca, având rădăcina și temelia pusă în dragoste, să puteți pricepe “¦ care este lărgimea, lungimea, adâncimea și înălțimea “¦ ca să ajungeți plini de toată plinătatea lui Dumnezeu!” (v. 16-19).

Acesta e secretul frumuseții lăuntrice!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.