28 Noiembrie

0
43

“Sînt încredintat ca Acela care a început în voi aceasta buna lucrare, o va ispravi pîna în ziua lui Isus Hristos.” Filipeni 1: 6

Asa cum citim si în versetul de astazi, avem siguranta faptului ca Dumnezeu are lucruri bune planuite pentru vietile noastre.

Noi nu trebuie doar sa asteptam activ, plini de liniste si rabdare în acelasi timp, ci trebuie sa avem si sperante mari. Trebuie sa ne dorim sa anticipam lucrurile pe care Dumnezeu doreste sa le faca în vietile noastre.

Sa nu spui niciodata: “Doamne, cînd vei începe sa lucrezi si în viata mea?” El lucreaza chiar acum în inima ta. Tu trebuie doar sa crezi lucrul acesta si lucruri mari se vor întîmpla.

Lumea spune ca trebuie sa vada, ca sa creada. Însa Biblia ne spune ca daca credem, înseamna ca vedem. Putem sa vedem cum lucreaza Dumnezeu, asteptînd și crezînd în El.

Nu-i asa ca de cele mai multe ori dorim explicatii pentru lucrurile care se întîmpla în viata noastra? Îl întrebam mereu pe Dumnezeu: de ce? Nu este gresit sa punem aceasta întrebare! Chiar si Domnul Isus l-a întrebat pe Tatal pe cruce: pentru ce? Exista perioade în vietile noastre cînd ar trebui sa cerem întelepciune si directie. S-ar putea ca Dumnezeu sa ne dea un raspuns la întrebarile si rugaciunile noastre”¦

Însa, de cele mai multe ori întrebarea nu ar trebui sa fie de ce, ci cum. Totul se rezuma la cum.

Cum vom raspunde la ceea ce face Domnul pentru noi în fiecare zi? Cum vom raspunde în fata circumstantelor vietii? Cum vom reusi sa-i permitem lui Dumnezeu sa lucreze în vietile noastre, formîndu-ne un caracter frumos?

Multi crestini sînt asemanati cu niste fotografi si niste fotografii, pentru ca se formeaza mai bine în întuneric. Caracterul nostru se vede cel mai bine în întuneric.

Trebuie sa învatam cu totii sa privim dincolo de problemele noastre, pentru a putea vedea promisiunile lui Dumnezeu. Abia atunci vom deveni oamenii pe care Dumnezeu îi doreste pentru El.

MULTUMESTE-I DOMNULUI PENTRU PLANUL PE CARE-L ARE CU PRIVIRE LA VIATA TA, CHIAR DACA NU STII ÎNCA DESPRE CE ESTE VORBA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.