28 Noiembrie

0
46

” Vegheati, fiti tari în credinta, fiti oameni, întariti-va ! I Cor. 16:13

Corrie Ten Boom, care a petrecut multe luni în închisoare si în lagarul de concentrare Ravensbrueck , pentru ca a a scuns evrei în timpul celui de-al doilea razboi mondial, a fost o femeie a credintei.

Acele zile groaznice de detentie, au fost însa pentru ea, un adevarat test . Rapusa de durere, într-o seara ea s-a rugat spunînd : ” Doamne cît de mult va mai dura aceasta ?” Daca existi si îti pasa de mine, fa un semn care sa-mi arate ca Tu traiesti si-mi asculti rugaciunile !

Simtindu-se total abandonata, în acea noapte, Corrie s-a întins pe patul ei si traind cele mai amare clipe de singuratate a adormit întrebîndu-se plângând: “de ce Doamne nu raspunzi rugaciunilor mele ?”

În dimineata urmatoare însa, Corrie a fost trezita, de un fascicol de lumina care a patruns în celula ei, printr-o crapatura facuta de cîteva fire de iarba în tavanul închisorii
Aceasta experienta, a fost pentru ea un adevarat miracol petrecut într-o celula ! Prin aceasta marturie, a spus ea mai târziu , am cunoscut fara nici un pic de îndoiala ca Dumnezeu traieste, iar din acea zi, lumina Lui a început sa straluceasca din nou în viata mea , într-un mod mult mai glorios.

În acea dimineata, credinta lui Corrie si dedicarea ei fata de Dumnezeu au fost reînoite ! Prieteni ; iata ce este credinta : ” Ia ceea ce Dumnezeu ti-a dat si foloseste ” !

Rug. Doamne Dumnezeule, sunt vremuri în care ma clatin; dar si-n aceste împrejurari, ajuta-ma sa ma încred în Tine .Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.