28 Iunie

1
28

“Căci Domnul Își întinde privirile peste tot pământul, ca să sprijinească pe aceia a căror inimă este întreagă a Lui.” 2 Cron.16:9/a

Dumnezeu caută bărbați și femei a căror inimă să fie dedicată în întregime pentru El.De fapt, a-L pune pe Hristos pe primul loc al vieții tale și a trăi doar pentru El, este o condiție esențială, dacă dorești să ai o viață creștină de succes.

Unor oameni nu le place însă să fie numiți creștini radicali. Aceștia nu vor să fie considerați niște oameni ciudați și fără minte, așa cum a fost privit de altfel și Domnul Isus. Pentru că nu vor să se spună despre ei că sunt înguști și intoleranți, aceștia își stabilesc o normă de viațăla un nivel spiritual mult mai scăzut decât cel la care a trăit Domnul Isus.

Știi că a trăi o viață creștină înseamnă de fapt o angajare deplină și o trăire după standardele vieții lui Hristos?

Creștinii din primul veac au ales să trăiască pentru Hristos cu o astfel de măsură a dedicării. Ei și-au luat crucea în fiecare zi și L-au urmat pe Hristos, fiind gata să meargă în mijlocul lumii, unde au propovăduit Evanghelia și au făcut ucenici, indiferent de prețul pe care au trebuit să-l plătească.

Dar ce înseamnă a avea aceeași măsură de dedicare pentru Hristos, astăzi? A fi dedicat total lui Hristos, este de fapt un lucru foarte simplu, care implică supunere totală în fața autorității Cuvântului lui Dumnezeu și împlinire întocmai a tot ceea ce ai învățat, în trăirea de fiecare zi.

În această zi aș vrea să te îndemn să ții cont de această chemare și să trăiești100% pentru Hristos.

UN UCENIC A LUI HRISTOS ÎL URMEAZĂ PE DUMNEZEU CU O DEDICAREDEPLINĂ!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.