28 Februarie

1
44

” Au ajuns în Ierusalim; și Isus a intrat în Templu. A început să scoată afară pe cei ce vindeau și cumpărau în Templu; a răsturnat mesele schimbătorilor de bani, și scaunele celor ce vindeau porumbei. Și nu lăsa pe nimeni să poarte vreun vas prin Templu.  Și-i învăța și zicea: “Oare nu este scris: ,Casa Mea se va chema o casă de rugăciune pentru toate neamurile?’ Dar voi ați făcut din ea o peșteră de tâlhari.” Marcu 11:15-17

Versetele de astazi prezinta un evgeniment din viata Domnului Isus, care ne ajuta sa întelegem ce simte El, în momentul în care îi priveste pe cei ce au o închinare nepotrivita.

Domnul Isus si-a aratat puterea în acea zi, ca sa ne arate cum evalueaza el o închinare autentica.

Cand Dumnezeu priveste în viata ta, ce poate sa vada : o închinare adevarata, sau o imitatie ? O închinare autentica sau un fals?

Lucrul cel mai important pe care ar trebui sa nu-l uitam niciodata, este faptul ca fiecare dintre noi am fost creati pentru na ne închina înaintea lui Dumnezeu.

Pana cand nu vom întelege ca scopul suprem al vietii noastre este sa ne închinam înaintea lui Dumnezeu si sa ne bucuram în prezenta lui pentru vesnicie, viata ne va fi searbada si vom fi întotdeauna frustrati , deoarece numai închinarea este scopul vietii.

Este imposibil sa fii un crestin pozitiv si productiv, fara a avea o închinare semnificativa si veritabila.
Nu vorbesc acum despre aceaînchinare ceremoniala, fiindca închinarea înseamna mai mult decat ceea ce facem. Închinarea este un stil de viata. Este o atitudine pe care o exprimi în fiecare zi. Este o activitate si-o atitudine care arata starea inimii si locul pe care îl oferimlui Dumnezeu în viata noastra. Aceasta este adevarata închinare!

De aceia, lasa-ma sa te provoc în aceasta zi sa faci din viata ta o viata de închinare, care sa exprime slava Dumnezeului nostru!

ESTE IMPOSIBIL SA FII UN CRESTIN ÎMPLINIT, FARA A FI UN ADEVARAT ÎNCHINATOR ÎNAINTEA LUI DUMNEZEU!

1 COMENTARIU

  1. In legatura cu inchinarea,va recomand doua carti foarte bune:
    John Piper,”Insetat dupa Dumnezeu”
    A.W. Tozer,”Inchinare si distractie”
    Pe amandoua le puteti cumpara de pe kerigma.ro
    Fiti binecuvantati!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.