11. Ianuarie

0
46

” ..au hotarît o zi si au venit mai multi la locuinta lui. Pavel le-a vestit Împaratia lui Dumnezeu, le-a adus dovezi, si a cautat sa-i încredinteze prin Legea lui Moise si prin Prooroci, despre lucrurile privitoare la Isus. Vorbirea tinea de dimineata pîna seara ” Fapte 28 : 23

În luna Februarie a anului 1995, un antrenor pentru “sumo” a primit un telefon neobisnuit. Un adolescent japonez numit Koji Harada , i-a cerut sa-l ajute sa-si împlineasca visul vietii sale. El dorea cu orice pret sa ajunga luptator de “sumo”.

Avea însa o problema: Înaltimea sa era numai de 1,52 m . Asociatia Japoneza de Sumo a stabilit ca pentru a fi luptator de sumo , trebuie sa ai cel putin 1,58 m înaltime.

Dupa ce antrenorul i-a explicat ca nu-l poate primi la antrenamente, Koji l-a sunat din nou si i-a spus ca a rezolvat problema înaltimii , ajungînd la baremul minim stabilit de Federatia de Sumo.

Auzindu-l , antrenorul foarte curios l-a întrebat : ” Cum ai reusit” ? Am mers la un spital de chirurgie plastica, a explicat tînarul si am cerut doctorului sa ma faca cu 6 centimetri mai înalt !
Doctorul a acceptat rugamintea mea si mi-a împlantat silicon sub scalpul capului. Acum , spunea el, pot sa lupt de la egal la egal cu ceilalti tineri mai înalti !
Koji n-a fost singurul care a încercat sa-si mareasca înaltimea, pentru a putea concura în întrecerile Sumo.Au fost altii care au folosit echipamente sofisticate , pentru alungirea oaselor. Altii pentru a atinge greutatea optima, au mîncat pîna au ajuns rotunzi ca un ou de gîsca.

Asociatia Japoneza de Sumo, este îngrijorata de faptul ca acum , posibilitatea folosirii silicoanelor va provoca si pe alti copii la idei ciudate , pentru a atinge baremurile.

Interesant ; nu-i asa ? Ce nu face omul pentru a-si atinge ambitiile ? Unii oameni aleg cele mai trasnite solutii, pentru a-si vedea visul împlinit ! Nu-i ceva neobisnuit sa fii ambitios . Dar care este scopul ambitiilor Tale ?

Nu-i asa ca ai putea face mult mai mult în slujire, daca Dumnezeu ar pune o doza mai mare de ambitie în inima ta?

Rug. Doamne Dumnezeule ; Fa-mi inima sa arda pentru Tine si pune în mine o ambitie sfînta , ca sa pot face lucruri mari pentru Împaratia Ta ! Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.