27 Noiembrie

0
33

” Înainte de toate, sa stiti ca în zilele din urmă vor veni batjocoritori plini de batjocuri, care vor trai dupa poftele lor, si vor zice: “unde este fagaduinta venirii Lui? Caci de când au adormit parintii nostri, toate ramân asa cum erau de la începutul zidirii!” 2 Pet. 3:3-4

În timpul unei lectii de Scoala Duminicala, o învatatoare a explicat copiilor din grupa ei, despre coroana de glorie pe care o vor primi toti cei ce-L vor urma pe Hristos pâna la moarte.

Pentru a verifica daca fiecare copil a înteles subiectul pe care tocmai l-a predat, la sfârsitul lectiei, profesoara a întrebat : ” Poate cineva sa-mi spuna cine va primi cea mai mare coroana?”

Dupa o liniste de câteva minute, unul dintre copii a ridicat mâna, si atunci când a fost numit, a spus: “va primi cununa cea mare, cel ce are capul cel mai mare!”

Auzindu-i raspunsul, toti ceilalti colegi au început sa râda. Dupa ce i-a linistit, profesoara le-a explicat ca înaintea lui Dumnezeu, dimensiunea coroanei nu-i dupa masura capului, ci dupa cea a inimii!”

Din aceasta cauza, a continuat ea, va primi cea mai mare coroana, cel ce are inima cea mai mare !

Nu stiu ce raspuns ai fi dat tu la aceasta întrebare si cât de mult esti interesat de lucrurile viitoare. Prin Fiul Sau, Dumnezeu a câstigat însa în lupta împotriva întunericului si doreste sa împarta aceasta slava si cu tine. El stapâneste deja îmbracat în glorie, asupra întregului univers. De aceia, daca doresti sa porti cununa slavei, lasa-L sa stapâneasca si în inima ta.

Rug. Doamne Dumnezeule; stapâneste cu dragostea Ta si-n inima mea, pentru ca sa pot dobândi si eu “Cununa Slavei!”. Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.