27 NOIEMBRIE TRECI LA FAPTE!

0
40

– “Pentru că cine se îndoiește, seamănă cu valul mării”¦ împins de vânt” (Iacov 1:6) –

Biblia spune: “pentru că cine se îndoiește, seamănă cu valul mării, tulburat și împins de vânt încoace și încolo. Un astfel de om să nu se aștepte să primească ceva de la Domnul, căci este un om nehotărât și nestatornic în toate căile sale” (Iacov 1:6-8). Aceste versete se aplică atunci când ne rugăm lui Dumnezeu pentru înțelepciune și apoi căutăm logica, oscilând în a accepta răspun­sul. Dar același principiu se aplică întregii vieți. Ai văzut vreodată ceva mai schimbător decât valul? Vântul care astăzi îl poartă într-o direcție mâine îl duce într-una complet diferită. “Cum mi se aplică mie lucrul acesta?” întrebi tu:

1) Dacă ai crescut într-o familie în care fiecare decizie a fost luată în favoarea ta;

2) Dacă ți-ai petrecut viața în jurul celor care au luat hotărâri necugetate și care te-au făcut să crezi că “este prea ușor ca să greșești și prea greu ca să fie bine”;

3) Dacă hotărârile rele pe care le-ai luat în trecut ți-au sabotat încrederea; meditația de astăzi este numai pentru tine!

Iacov spune că nici unul dintre noi nu învață să-l audă pe Dumnezeu fără să facă greșeli. Învață din greșelile tale, corectează câte poți și continuă să fi hotărât. Nu te întoarce la tiparul indeciziei pentru că de câteva ori te-ai înșelat. Deseori vei știi că ai făcut ce trebuie după ce ai acționat! Acordă suficient timp pentru a-L aștepta pe Dumnezeu și când e cazul, caută sfatul altora. Dar nu te teme să acționezi; ia o hotărâre și urmeaz-o până la capăt. Cu alte cuvinte, “treci la fapte”!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.