27 Martie

0
36

“Binecuvântarea Domnului îmbogățește, și El nu lasă să fie urmată de nici un necaz.” Prov.10:22

Deși banii sunt un dar de la Dumnezeu, mulți oameni nu știu cum să-l folosească. Printre aceștia se numără și mulți creștini.

Cei credincioși ar trebui să se deosebească în atitudinea lor față de bani de cei ce nu cunosc Cuvântul Scripturii, fiindcă Biblia ne arată că sunt lucruri mult mai de preț decât banii. Deexemplu: în Proverbe 22:1 ni se spune că:” Un nume bun este mai de dorit decât o bogăție mare, și a fi iubit prețuiește mai mult decât argintul și aurul.” Iar în aceeași carte, înțeleptul Solomon ne spune că: înțelepciunea (Prov.3:13-18), caracterul (Prov.23:23), inteligența (Prov.20:15) și relațiile bune (Prov.15:17) sunt mult mai importante decât banii.

Însuși Domnul Isus ne-a prezentat acest adevăr spunând:” Și ce folosește unui om să câștige toată lumea, dacă își pierde sufletul? Marcu 8:36.

În clădirile unde sunt birouri financiare există un sistem sofisticat de stingere a incendiilor, care are drept scopprotejarea bunurilor și a lucrătorilor, în cazul în care ar izbucni un incendiu.

Când ești conectat la internet, există un program antivirus care îți protejează computerul de atacul virusilor.

De aceea, șipentru a-ți proteja familia de pericolul folosirii incorecte a banilor, trebuie să-ți construiești un întreg sistem de protecție.

Îți zidești acest sistem de protecție atunci când îți câștigi banii cu onestitate, îi administrezi cu înțelepciune și dăruiești cu generozitate.

Ia-ți un timp astăzi și evaluează cu mare atenție modul în care îți gestionezi banii, răspunzând la următoarele întrebări: Îți câștigi banii în mod onest? Îi administrezi cu înțelepciune? Și dăruiești cu generozitate ?

UN COPIL AL LUI DUMNEZEU EVALUEAZĂ ȘI ADMINISTREAZĂ BANII ÎNTR-UN MOD DIFERIT DE CEI CARE NU ÎL CUNOSC PE DUMNEZEU!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.