27 Iunie

0
46

“Nu va îngrijorati de nimic; ci în orice lucru, aduceti cererile voastre la cunostinta lui Dumnezeu, prin rugaciuni si cereri, cu multumiri. Si pacea lui Dumnezeu, care întrece orice pricepere, va va pazi inimile si gîndurile în Hristos Isus.” Filipeni 4: 6-7

Esti îngrijorat în aceasta zi?

Ca si crestini noi stim ca vom avea pace vesnica doar atunci cînd vom ajunge în Rai. Însa, atîta vreme cît mai suntem înca aici pe pamînt,  traim vremuri de neliniste si îngrijorare. Pentru a fi biruitori si în aceste situatii, versetele biblice de astazi ne ofera cîteva sfaturi practice despre modul cum ar trebui sa luptam împotriva acestor stari.

Multumeste pentru orice lucru. Nu-i multumi Domnului numai pentru lucrurile bune, ci pentru toate celelate lucruri pe care El le îngaduie în viata ta. Multumirea simpla si lauda aduc pacea, pentru ca Domnul este un Dumnezeu al pacii. Cerul este mai aproape de noiatunci cînd îl laudam pe Dumnezeu.

Gîndeste-te la lucrurile bune. Este aproape imposibil sa ne gîndim la doua lucruri de odata. De aceea, daca ai numai gînduri bune, atunci îti este imposibil sa te gîndesti si la cele rele.

Fa lucrurile care trebuie sa le faci. Un tratament bun împotriva îngrijorarii este munca. Cunosc multi oameni care au murit de îngrijorare, însa cunosc prea putini care sa fi murit din cauza muncii. Pune-ti credinta în practica si implica-te înîmplinirea responsabilitatilor vietii.  Fii activ în lucrarea Domnului si traieste o viata de adevarat crestin.

GÎNDURILE TALE SÎNT POZITIVE SAU NEGATIVE? DACA SÎNT NEGATIVE, ROAGA-TE DOMNULUI SA TE AJUTE SA TE GÎNDESTI LA BINECUVÎNTARILE DIN VIATA TA SI NU LA GRIJURILE TALE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.