27 IUNIE ““ PIETRE DE POTICNIRE

0
68

– “Luați orice piedică din calea poporului Meu”(Isaia 57:14) –

Pentru a duce la îndeplinire scopul lui Dumnezeu pentru tine, trebuie să te confrunți cu defectele caracterului tău, să le vezi ca piedici și să începi să le dai la o parte. lată șase din cele mai obișnuite.

1) Mândria: mândria spirituală, măndria socială ““ Dumnezeu urăște toate formele de mândrie. Cuvântul Său spune: “În smerenie fiecare să privească pe altul mai presus de el însuși” (Filipeni 2:3). Mândria l-a detronat pe Satana de pe locul lui din cer și tu vei păți la fel dacă îngădui.

2) Nesiguranța. Oamenii nesiguri nu sunt dispuși să-și asume riscuri. Se plâng că nu au noroc în viaiă și totuși le este teamă să adopte schimbarea și să facă ceva în această privință. Ei preferă să aibă confort. Care este soluția? Să mergi prin credință și să te încrezi în Dumnezeu!

3) Toanele. Oamenii cu toane sunt precum vântul ““ nu stii în ce direcție suflă. Nu Poți depinde de ei. Încrederea nu se zidește niciodată pe oamenii care sunt nestatornici.

4) Perfecționismul. Perfecționismul este nevoia obsesivă de a face lucrurile fără greșeală. El îți înăbușă creativitatea și îi dezarmează pe ceilalți. Perfecționiștii nu se pot afirma,
de aceea le este greu să afirme pe cineva.

5) Sensibilitatea excesă. Oamenii prea sensibili își ling mereu rănile și privesc doar la ei. Drept consecință, ei nu sunt conștienți de nevoile celorlalți. În mod ironic, ei nu înțeleg de ce sunt atât de singuri.

6) Negativismul. Oamenii negativiști nu sunt o companie plăcută. Personalitatea lor spune nu vieții în general, iar ceilalți au tendința de a fugi de ei ca de ciumă.

Recunoști vreuna din aceste pietre de poticnire în viața ta? Dacă da, roagă-te, cere-l lui Dumnezeu ajutorul și indepărtează-le.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.