27 Ianuarie

2
40

“Atunci Filip a luat cuvântul, a început de la Scriptura aceasta, și i-a propovăduit pe Isus.” Fapte. 8:35

Sfanta Scriptura ne arata ca în zilele de început ale crestinismului, în biserica primara au fost alesi sapte barbati care sa-i ajute pe uceniciîn slujirile din biserica. Desi a fost ales pentru a îngriji ca ajutoarele sa ajunga la cei saraci, unul dintre acesti barbati numit Filip, a fost folosit de Dumnezeu într-un mod deosebit, pentru a-i castiga pe altii pentru Hristos.

În acelasi fel, Dumnezeu poate sa-i folosesca si pe toti cei ce sunt ai Lui si astazi. Nu trebuie neaparat sa fii un predicator sau un misionar, pentru a ajunge un castigator de suflete.

Prin Duhul Sfant, Dumnezeu îti da putere sa fii un castigator de suflete eficient, indiferent de slujbape care o împlinesti pentru ati castiga painea.

Unii oameni se tem însa sa marturiseaca despre credinta lor, motivand ca n-au o educatie teologica, sau se considera insuficienti de abili pentru a prezenta Evanghelia.

Daca te numeri printre acesti oameni, trebuie sa nu uiti niciodata ca Dumnezeu îi foloseste pe toti cei care doresc, si sunt dispusi sa vesteasca mesajul sperantei si al adevarului indiferent de educatia scolara, sau de pozitia sociala în care se afla acea persoana.

N-ai vrea sa.L lasi pe Dumnezeu sa te foloseasca în aceasta zi?

Daca esti deja un urmas a lui Hristos, cu siguranta ca ai trait o experienta personala a întalnirii cu Domnul si poti sa spui si altora cum El ti-a schimbat viata. Pentru ca lumea are o mare nevoie de Isus, tu esti exact persoana pe care Dumnezeu vrea s-o foloseasca, pentru a trasmite acest mesaj transformator.

PENTRU CA DUMNEZEU TE-A ÎMPUTERNICIT PRINPUTEREA DUHULUI SFANT SA MARTURISESTI EVANGHELIA, FII UN CASTIGATOR DE SUFLETE!

2 COMENTARII

  1. este adevarat ca trebuie sa spunem celorlalti despre Domnul…dar nu oricine poate spune, adica Dumnezeu nu poate lucra prin oricine…trebuie sa fim ,,vase curate” (cum spune Pavel lui Timotei…in epistola sa)..ca sa fim folositori Lucrarii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.