27 Ianuarie

0
37

” Prea iubitilor, sa ne iubim unii pe altii ;caci dragostea este de la Dumnezeu . Si oricine iubeste , este din Dumnezeu si cunoaste pe Dumnezeu. Cine nu iubeste , n-a cunoscut pe Dumnezeu ; pentru ca Dumnezeu este dragoste.” I Ioan 4:7-8

În SUA, a fost lansat un proiect îndraznet, prin care se intentiona traducearea si trimiterea mai multor comentarii biblice în Rusia .Aceasta actiune a fost anuntata a fi o misiune foarte importanta , deoarece crestinii în Rusia , au foarte putine carti care sa explice Sfînta Scriptura.

Copiii de la o scoala menonita din Pensylvania , au hotarît sa se alature acestui proiect si sa adune bani pentru traducerea si tiparirea acestor comentarii. Acesta avea sa fie proiectul lor misionar pentru înregul an scolar.

Cînd copiii au început sa vorbeasca cu vecinii lor si sa adune bani pentru acest proiect , au întîlnit însa o deosebita opozitie. Sunt multe alte proiecte pe care le-ati fi putut adopta ; spuneau vecinii.De ce nu strîngeti mai degraba bani pentru a-i ajuta pe saracii din comunitatile locale ?
Un vecin care tocmai se lauda cu credinta lui în Dumnezeu , în timp ce încerca sa arate elevilor ca sunt si alte proiecte interesante, a primit un raspuns neasteptat de la unul dintre acestia : ” Este minunat ca L-ati cunoscut pe Domnul ; l-a întrerupt elevul. Acest fapt va va ajuta sa întelegeti mult mai bine de ce adunam bani pentru a ajuta la traducerea si tiparirea comentariilor. Cînd aceste carti vor ajunge în Rusia, oamenii le vor citi , vor cunoaste cuvîntul lui Dumnezeu si crezînd Scriptura , vor ajunge sa fie crestini adevarati, ca si tine.

În acest fel vom face ca rusii sa nu ne mai fie dusmani, ci frai ai nostri în Domnul.

O cale interesanta de a scapa de dusmani; nu-i asa ? Cît esti dispus sa jertfesti pentru a-i cîstiga pentru Domnul pe cei ce te urasc ? Jertfa dragostei tale manifestata în mod concret , le va atinge acestora viata si-i va schimba pentru vesnicie.

Rug. Doamne Dumnezeule ; ajuta-ma sa depun orice jertfa, pentru ca cei ce nu te cunosc sa ajunga copiii Tai si frati ai mei, în Domnul. Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.