27 August

0
44

“Pîna acum n-ati cerut nimic în Numele Meu: cereti, si veti capata, pentru ca bucuria voastra sa fie deplina” Ioan 16: 24

Traim vremuri provocatoare, ce ne pot determina sa sovaimpe calea credintei. De fapt, poate chiar în aceste momente te întrebi: “Încotro se îndreapta viata mea? Care îmi este scopul?” “Mai exista vre-o sansa ca sa pot iesi din situatia în care ma aflu ?”

Daca îti pui aceste întrebari, permite-mi sa te întreb: ai experimentat cu adevarat puterea rugaciunii ?

Se poate ca ai ajuns sa nu te mai concentrezi pe aspectul celmai important al vietii crestine si anume: relatia personala cu Domnul Isus prin rugaciune.

De aceea, lasa-ma sa-ti spun ca acum mai mult ca niciodata,  trebuie sa petrecem tot mai mult timp pe genunchi, venind înaintea lui Dumnezeu în rugaciune si nu numai pentru noi, ci si pentru cei din jurul nostru.

Atunci cînd vei cauta sa-ti croiesti drum prin ruinele din viata ta, numai rugaciunea te va ajuta sa iesi biruitor. Fara rugaciune nu vei cunoaste nicicînd ajutorul, puterea și pacea de care ai atîta nevoie!

În acesta zivreau sa-ti spun ca rugaciunea este calea ce schimba în mod radical situatiile din viatata. De aceea nu mai sta tacut, ci adu cererile tale în fata lui Dumnezeu!

ATUNCI CÎND TE AFLI ÎN FATA PROVOCARILOR, NU UITA CA RUGACIUNEA TE VA AJUTA SA LE ÎNVINGI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.