27 August

0
43

“Hoțul nu vine decît să fure, să junghie și să prăpădească. Eu am venit ca oile să aibă viață, și s-o aibă din belșug.” Ioan 10:10

Foarte multi dintre cei ce citesc versetul de mai sus, fiindca nu înteleg ca “oile” la care face referire Domnul Isus îi includ si pe ei, pierd adevarul pe care acest verset îl reveleaza.

Motivul venirii Domnului Isus în aceasta lume a fost sa ne aduca viata pe care El doreste sa o avem. Iar aceasta este o viata din belsug, care sa fie atît de plina de bucurie si pace încît sa dea pe deasupra. Dumnezeu ne iubeste asa de mult încît ne doreste o viata abundenta!

În acelasi timp, avem însa si un dusman care vrea sa ne fure aceasta binecuvîntare. Diavolul încearca din rasputeri sa ne determine sa avem o viata neproductiva, searbada si neadecvata. Iar din nefericire, tot mai multi oameni alegaceasta alternativa.

În vremea în care traim, tot mai multi oameni cauta cu disperare sa-si gaseasca împlinirea si scopul vietii în munca, hobby-uri, posesiuni materiale si din pacate chiar si în lucruri care sînt mult mai grave: alcool, droguri sau imoralitate.

Pentru ca în pofida acestor cautari, adevarata sursa pentru o viata abundenta esteIsus Hristos, întrebarea mea pentru tine în aceasta zi este: “traiesti aceasta abundenta?” Ti-ai gasit sensul, scopul si împlinirea vietii tale în relatia cu Hristos sau ai acceptat minciuna inamicului care îti spune ca împlinirea se poate gasi în alta parte?

Fiindca o viata abundenta înseamna plinatatea prezentei lui Hristos, o viata traita în puterea Duhului Sfînt, nu as vrea sa pierzi aceasta binecuvîntare. De aceea, daca îl cunosti pe Hristos, dar înca nu ai ajuns sa traiesti aceasta abundenta, în aceasta zi te îndemn sa faci doua lucruri: în primul rînd roaga-te si cere-I lui Dumnezeu sa-ti arate drumul pe care sa-l urmezi în viata, apoi petrece timp în fiecare zi citind si studiind Cuvîntul Scripturii. Nu citi însa Biblia numai ca pe o carte de lectura, ci cauta sa o împlinesti, punînd în practica tot ceea ce ai învatat.

Daca vei împlini aceste lucruri, în scurt timp vei observa ca viata ta va fi mai mult decît ti-ai imaginat ca poate fi.

NU PIERDE BINECUVÎNTAREA UNEI VIETI ABUNDENTE PE CARE O POTI GASI ÎN HRISTOS!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.