27 Aprilie

2
34

” Căci Dumnezeu nu este nedrept ca să uite osteneala voastră și dragostea, pe care ați arătat-o pentru Numele Lui, voi, care ați ajutorat și ajutorați pe sfinți. Dorim însă ca fiecare din voi să arate aceeași râvnă, ca să păstreze până la sfârșit o deplină nădejde,  așa încât să nu vă leneviți, ci să călcați pe urmele celor ce, prin credință și răbdare, moștenesc făgăduințele.” Evrei 6:10-12

Ai făcut vreodată o faptă bună fără ca cineva să o observe? Deși această situație poate să aducă descurajare, atunci cînd îl slujești pe Dumnezeu fără a ține evidența la ceea ce faci, sau aștepți răsplata, fii sigur că Dumnezeu vede ceea ce ai făcut, și îți va răsplăti tot ceea ce ai făcut pentru El.

Domnul Isus a spus că a da și un pahar de apă în Numele Său cuiva căruia îi este sete, nu rămîne neobservat în ceruri. Cel mai mic act făcut pe pămînt pentru slava lui Dumnezeu, este titlu de știri de prima pagina în ceruri!

Imaginați-vă cît de mult bine s-ar împlini dacî fiecare urmaș al lui Hristos și-ar folosi toate darurile și toate abilitățile pentru a-i sluji pe alții, indiferent de cît de neînsemnată ar fi această slujire.

Păstrînd în atenție acest măreț adevăr, fii gata în această zi să faci un angajament ca să-L slujești pe Dumnezeu, fără a te îngrijora dacă este cineva care să noteze ceea ce faci.

Cînd îl vei sluji pe Dumnezeuîn ascultare și dragoste, răsplata pe care o vei primi în ceruri va fi mult mai mare decît tot ceea ce poți găsi aici pe pămînt!

CEL MAI MIC LUCRU FĂCUT PENTRU DUMNEZEU PE PĂMÂNT ESTE UN TITLU DE ȘTIRI ÎN CERURI!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.