27 Aprilie

0
47

“Când a văzut Simon Petru lucrul acesta, s-a aruncat la genunchii lui Isus, și I-a zis: Doamne, pleacă de la mine, căci sunt un om păcătos. Fiindcă îl apucase spaima, pe el și pe toți cei ce erau cu el, din pricina pescuirii, pe care o făcuseră. ” Luca 5:8-9

La o agentie sportiva s-a prezentat un club care dorea sa achizitionaze un jucator de fotbal. Acel jucator a foSt invitat la tratative si dupa ce s-a stabilit suma de transfer, a fost rugat sa semneze contractul. Desi a primit toate asigurarile, jucatoru a ezitat sa semneze. De fiecare data cînd era întrebat de ce nu vrea, acesta raspundea : “Aratati-mi banii” ! “Aratati-mi banii si sunt gata sa semnez “!

Probabil în acelasi fel a gîndit si Petru! A fost gata sa-l urmeze pe Domnul Isus, dar în adîncul inimii lui , el a spus: “Doamne, vreau sa vad pestii mai întai!” Domnul Isus i-a aratat pestii si aceasta dovada i-a fost suficienta pentru a lua decizia de al urma pe Domnul, pîna la capatul vietii.

Ce vrei sa faca Isus pentru tine? Poate ca de multe ori El deja ti-a aratat ceea ce asteptai si înca nu te-ai decis sa semnezi pentru El. Ia în considerare dovezile primite si hotaraste-te sa-l urmezi chiar acum !

Rug. Doamne Dumnezeule; ajuta necredintei mele si da-mi putere sa iau decizia cea buna, fara sa mai astept alte dovezi. Amin !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.