26 Noiembrie-FOAMEA DUPĂ CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU

0
36


“Ca niște prunci născuți de curând, să doriți laptele duhovnicesc și curat”
(1 Petru 2:2)

Cum dorește un nou născut laptele? Cu o intensitate pe care nu ți-o poți imagina decât dacă i-ai auzit plânsetul de la miezul nopții! Faptul că ai muncit mult toată ziua și ești obosit sau că l-ai hrănit numai cu o oră în urmă nu contează.Programul unui bebeluș e cel mai precis și ordonat care se poate găsi. El dorește să mănânce ““ chiar acum!

Când a fost ultima oară când stomacul tău spiritual te-a deranjat atât de tare în toiul nopții încât a trebuit să te trezești și să-ți hrănești sufletul din Cuvântul lui Dumnezeu?

Iată ce spune Petru despre această problemă: “Lepădați, deci, orice răutate, orice vicleșug, orice fel de prefăcătorie, de pizmă și de clevetire; și, ca niște prunci născuți de curând, să doriți laptele duhovnicesc și curat, pentru ca prin el să creșteți spre mântuire, dacă ați gustat într-adevăr că bun este Domnul” (V. 1-3).

Să remarcăm cuvintele “dacă ați gustat”. Când ai gustat hrana adevărată, nu mai poți trăi cu gunoaie. Papilele tale spirituale nu te vor lăsa. Nu numai că nu poți ignora foamea unui bebeluș, dar nici nu-i poți păcăli simțul gustului. Când începi să amesteci în formula de lapte ceva ce nu face parte din ea, papilele lui gustative și stomacul lui îl va respinge.

Mâncarea nesănătoase e făcută să-ți împlinească o nevoie printr-o preparare rapidă care te poate mulțumi o vreme, dar nu-ți oferă hrănire propriu-zisă. Poți să-ți dai seama când ești malnutrit și subdezvoltat spiritual. Petru spune că simptomele sunt răutatea, vicleșugul, prefăcătoria, pizma și clevetirea.

Așa că deschide-ți astăzi Biblia și roagă-te: “Doamne, dă-mi foame după Cuvântul Tău”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.