26 Mai

0
26

“Ci cît sînt de sus cerurile față de pămînt, atît este de mare bunătatea Lui pentru cei ce se tem de El; cît este de departe răsăritul de apus, atît de mult depărtează El fărădelegile noastre de la noi.” Ps.103:11-12

Unul dintre cele mai frecvente trucuri pe care Satana îl folosește pentru a-i descuraja pe creștini este încercarea de a-i convinge că păcatele nu le sînt iertate, cu toate că Dumnezeu a promis aceasta prin Cuvîntul Său.

Dacă te încrezi în Domnul Isus, ca Mîntuitor personal, îți dai repede seama că acest sentiment de incertitudine – că ești sau nu ești iertat – nu vine de la Dumnezeu, ci direct de la diavolul!

Mulți creștini care deși pot cita versete care vorbesc despre iertarea lui Dumnezeu, simt remușcare față de păcatele pe care le-au săvîrșit și chiar le și mărturisesc înaintea lui Dumnezeu și se depărtează de ele, dar în adîncul inimii lor încă nu cred că au fost iertați deplin.

După cum puteți vedea, Satana vrea să ne reamintească trecutul și păcatele săvîrșite, pentru a le folosi ca să ne dovedească că Dumnezeu nu ne poate ierta sau restaura viața. Acest atac al diavolului ar trebui însă să fie pentru noi nu un prilej de șovăire, cio provocare pentru a ne încrede și mai mult în promisiunile lui Dumnezeu și a ne bizui cu și mai multă tărie pe dragostea Sa.

Prin versetele biblice de astăzi, Cuvîntul lui Dumnezeu ne spune că Dumnezeu nu numai că ne iartă păcatele, dar le și îndepărtează complet dinaintea Lui.

Pentru că acest concept este greu de înțeles de ființa umană, de aceea, de multe ori ne facem griji și mai degrabă ridicăm întrebări cu privire la iertare, în loc să o acceptăm.

Îți mai faci griji cu privire la păcatele din trecutul vieții tale? Îți ceri iertare, dar încă nu te simți eliberat și nici n-ai scăpat total de vinovăție? Dacă trăiești această povară a incertitudinii, te îndemn ca în această zi să arunci asupra lui Dumnezeu toate aceste îndoieli și să te odihnești deplin în promisiunea iertării divine!

GĂSEȘTE-țI PACEA ȘI ELIBERAREA ÎN PROMISIUNILE LUI DUMNEZEU, CARE TE ASIGURĂ CĂ PĂCATELE ÎțI SÎNT IERTATE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.