26 Mai

0
31

“Lor le-a fost descoperit ca nu pentru ei însisi , ci pentru voi spuneau ei aceste lucruri, pe care vi le-au vestit acum cei ce v-au propovaduit evanghelia, prin Duhul Sfânt trimis din cer si în care chiar îngerii doresc sa priveasca.” I Petru 1:12

Acum câteva generatii, John Spencer, a prezentat o interpretare foarte interesanta cu privire la anii de belsug din timpul cât Iosif a fostprintul Egiptului. El a afirmat ca rabinii evrei sustin ca în acea vreme de belsug când Iosif a adunat mult grâu în rezervele Egiptului, a aruncat pleava în râul Nil. El a facut aceasta pentru a arata vecinilor si natiunilor din jur cât de mare este binecuvântarea pe care Dumnezeu le-a daruit-o. În acelasi fel, pentru a ne ajuta sa întelegem cât de mare este abundenta si slava cerului , Spencer spunea ca Dumnezeu a lasat sa ajunga ceva pleava si în mijlocul acestei lumi, pentru a gusta din binecuvântarile viitoare si pentru a ne motiva sa ne dorim belsugul ce ne este pregatit.

Daca exista atâta Glorie si Slava, în aceasta lume, care este asternutul picioarelor lui Dumnezeu, câta slava trebuie sa fie în locul tronului domniei Sale? Daca asa binecuvanteaza El pe cei ce Îi sunt dusmani, care este masura binecuvântarilor pe care le va darui prietenilor si copiilor Sai ?

Încercând sa gasim raspuns la aceste întrebari, cred ca îl întelegem pe apostolul Pavel care a spus: “lucruri pe care ochiul nu le-a vazut, urechea nu le-a auzit, si la inima omului nu s-au suit , asa sunt lucrurile pe cari le-a pregatit Dumnezeu pentru cei ce-L iubesc.”

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa vad prin credinta, gloria împaratiei ce mi-ai pregatit-o si ajuta-ma sa fiu gata pentru a avea parte de aceasta abundenta binecuvântare. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.