26 Februarie

0
39

“Domnul întareste pasii omului cînd îi place calea lui; daca se întîmpla sa cada , nu este doborît de tot , caci Domnul îl apuca de mîna.” Ps.37:23-24

Dumnezeu a asteptat ca Iona sa tina o predica pentru oamenii din Ninive, numai ca Iona n-a vrut sa mearga acolo unde Domnul l-a trimis. Si în viata mea sunt lucruri pe care Dumnezeu asteapta sa le împlinesc, dar deseori gasesc ca este atît de greu sa ascult si sa fac ceea ce El mi-a încredintat.

Sunt oameni care spun : “Numai sa aflu ceea ce Dumnezeu vrea sa fac si apoi nu ma va mai opri nimeni!”. Acestia cauta continu sa afle care este voia lui Dumnezeu cu privire la viata lor, dar sfîrsesc în dezamagire si nesiguranta pentru ca prin toate stradaniile depuse , n-au ajuns înca la deplina convingere cu privire la ceea ce-ar trebui sa faca ca sa fie pe placul Domnului. Au ajuns sa traiasca aceste experiente nu pentru ca înca n-au lumina cunoasterii voiei lui Dumnezeu, ci pentru ca n-au dispozitia s-o împlineasca.

Sper ca aceasta situatie sa nu fie si cazul tau ! Dumnezeu Se descopera celor ce-L cauta si sprijina pe toti cei ce sunt gata sa umble în voia Lui. Chiar acum El are pregatit deja tot ceea ce ai nevoie pentru a face lucrarile pentru care te-a chemat . De aceea responsabilitatea împlinirii îti apartine.

Rug. Doamne Dumnezeule; îti multumesc pentru cinstea de-a fi lucrator împreuna cu Tine. Iarta-ma pentru momentele cînd nu am facut ceea ce mi-ai încredintat si da-mi putere sa pot face si pasul urmator, mergînd acolo unde Tu ma trimiti. Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.