26 Februarie

0
50

“Cheama-Ma, si-ti voi raspunde; si îti voi vesti lucruri mari, lucruri ascunse, pe care nu le cunosti.” Ieremia 33:3

Împlinirea adevarata nu se afla în nicio filosofie umana. O viata plina de bucurii nu sta în felul în care crezi tu ca poti vedea lumea. Adevarul succes, adevarata bucurie si fericire pot fi gasite doar într-un singur loc.

Este evident de ce o carte precum Secretul s-a bucurat de un asa de mare succes în societatea zilelor noastre si de ce chiar si crestinii cad prada iluziilor pe care aceasta le prezinta. Oameni celebri, plin de succes, respectabili precum Oprah si Larry King o promoveaza în emisiunile lor. Milioane de oameni au ajuns sa o cumpere. Acest best-seller nu contine însa un adevar biblic.

Adevarul este ca secretul vietii adevarate nu poate fi gasit în filosofii, în filme sau în pasiunile trecatoare de la Hollywood. Adevaratul secret al vietii este rugaciunea si partasia cu Dumnezeu.

Probabil ca te întrebi de ce spun lucrul acesta? Acest adevar Este foarte clar exprimat prin versetul biblic de azi, cînd Domnul Isus ne spune: “Cheama-Ma, si-ti voi raspunde; si îti voi vesti lucruri mari, lucruri ascunse, pe care nu le cunosti.” Exact! Numai Dumnezeu singur este secretul. Doar El le stie pe toate si are si putere asupra tuturor!

Nu stiu cum esti tu, dar atunci cînd ma vad în fata unei situatii ce pare imposibil de realizat, sincer, nu vreau sa ma bazez pe puterea mea de a analiza si de a lua decizii, ca sa o pot birui.

Îmi doresc sa ma pot sprijini mereu pe puterea lui Dumnezeu, care a dat un raspuns lui Ilie, atunci cînd a trimis ploaie din cer. Vreau sa depind de suveranitatea Lui, ca în acel timp de noapte cînda raspuns rugaciunilor lui Pavel si Sila si i-a scos din închisoare. Vreau sa depind de atotputernicia Lui, ca atunci cînd L-a înviat pe Domnul Isus din morti.

Tine minte ca numai rugaciunea poate schimba lucrurile. Poate schimba circumstantele sichiar si istoria . Asa ca, daca te gasesti într-o situatie imposibila, nu te baza pe tine însuti. Bazeaza-te pe Domnul!

Striga catre El si vei vedea cum îti va da pacea si rezolvarea de care ai nevoie.

ADEVARATUL SUCCESÎN ACEASTA VIATA ÎL POT AVEACEI CE SE ROAGAÎN LUMINA CUVÎNTULUI LUI DUMNEZEU!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.