26 Aprilie -ISUS A ÎNVINS MOARTEA ÎN LOCUL TĂU (3)

0
44

“Ne-a născut din nou “¦ la o nădejde vie” (1 Petru 1:))

Mount Auburn, primul cimitir din America era atât de frumos încât a devenit principala atracție din Boston pentru turiști. Când a fost creat Central Park din New York a fost modelat după Mount Auburn. Vocea predominantă a fost: “De ce să nu creăm ceva la fel, dar fără morminte?” Și încă încearcă să obțină același lucru, dar fără morminte! Dar nu putem. Ne aflăm la o depărtare de numai o bătaie de inimă față de veșnicie. Așadar iată două adevăruri pe care trebuie să le ținem minte:

1) Dumnezeu te-a așezat pe acest pământ cu un anume scop. ți l-ai găsit deja? ți-ai dăruit întrea­ga viață pentru aceasta și ai valorificat fiecare moment? Pavel așa a făcut și a ajuns să scrie: “clipa plecării mele este aproape. M-am luptat lupta cea bună, mi-am isprăvit alergarea, am păzit credința. De acum mă așteaptă cununa neprihănirii pe care mi-o va da, în “ziua aceea” Domnul, Judecătorul cel drept. Și nu numai mie, ci și tuturor celor ce vor fi iubit venirea Lui” (2 Timotei 4:6-8).

2) Când îl cunoști pe Hristos ca Mântuitorul tău, cele mai bune lucruri nu s-au arătat încă. Se spune că pe patul de moarte D.L. Moody s-a ridicat dintr-odată, și-a deschis brațele ca și cum ar fi îmbrățișat ceva minunat și a declarat că pământul se retrage, cerul este aproape și că pentru el astăzi este ziua încoronării. Ce mod minunat de a pleca. Nu trebuie să te temi de moarte deoarece Isus a spus: “Eu sunt învierea și viața. Cine crede în Mine, chiar dacă ar fi murit, va trăi. Și oricine trăiește, și crede în Mine, nu va muri niciodată. Crezi lucrul acesta?” (loan 11:25-26). Crede, este adevărat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.