25 Martie

0
59


“Pe cînd era pe drum, cu ucenicii Sai, Isus a intrat într-un sat. si o femeie, numita Marta, L-a primit în casa ei. Ea avea o sora numita Maria, care s-a asezat jos la picioarele Domnului, si asculta cuvintele Lui. Marta era împartita cu multa slujire, a venit repede la El, și I-a zis: “Doamne, nu-Ti pasa ca soru-mea m-a lasat sa slujesc singura? Zi-i dar sa-mi ajute. Drept raspuns, Isus i-a zis: “Marto, Marto, pentru multe lucruri te îngrijorezi si te framînti tu, dar un singur lucru trebuie. Maria si-a ales partea cea buna, care nu i se va lua.” Luca 10: 38-42

Înainte de a deveni un crestin eficace pentru lucrarea Domnului Isus, trebuie sa experimentezi prezenta Lui în viata ta, în fiecare zi.

În istorisirea despre cele doua surori, Marta si Maria, observam doua raspunsuri diferite date prezentei Domnului. În timp ce Marta este ocupata cu pregatirea bucatelor, curatenia casei, Maria, sora ei, statea la picioarele lui Isus Hristos, ascultînd învataturile Lui.

Acest lucru a înfuriat-o pe Marta. Ea muncea pentru a pregati casa pentru prezenta Domnului Isus, alergînd dintr-un loc într-altul, iar sora ei nu o ajuta cu nimic!

Marta s-a înfuriat atît de tare, încît si-a exprimat cu voce tare supararea. Însa raspunsul pe care l-a primit de la Domnul a fost unul surprinzator: “Marto, Marto, pentru multe lucruri te îngrijorezi si te framînti tu, dar un singur lucru trebuie. Maria si-a ales partea cea buna, care nu i se va lua.”

Lucrul despre care Domnul Isus spune ca reprezinta “partea cea buna” este petrecerea timpului alaturi de El. Da, ni se cere sa îi slujim pe cei din jurul nostru, însa nu aceasta trebuie sa fie prioritatea vietii noastre. Noi trebuie sa petrecem mai întîi un timp la picioarele lui Dumnezeu!

Permite-mi sa te întreb în acest sens: atunci cînd te gîndesti la umblarea ta cu Domnul esti o “Marta” sau o “Marie”? îmi doresc ca raspunsul tau sa fie: “o Marie” si ma rog pentru aceasta. Timpul petrecut cu Domnul Isus trebuie sa fi o prioritate pentru viata ta!

ÎNAINTE DE A DEVENI UN CRESTIN EFICACE PENTRU LUCRAREA DOMNULUI ISUS, TREBUIE SA EXPERIMENTEZI PREZENTA LUI ÎN VIATA TA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.