25 Mai – Ce ne poate izbăvi?

0
38

“A doua zi, Ioan a văzut pe Isus venind la el, și a zis: «Iată Mielul lui Dumnezeu, care ridică păcatul lumii!»” Ioan 1.29

Iată marea minune a tuturor timpurilor: ISUS, Fiul lui Dumnezeu, S-a adus jertfă de ispășire pentru păcatele noastre! Oricât de iscusit ar fi un medic, nu poate să-și facă singur o operație. Altcineva trebuie să-l opereze. Un pom nu poate singur să scoată viermele de sub scoarța sa. Altcineva trebuie să facă acest lucru. Grâul nu poate să-și curețe singur neghina din jurul său; altcineva trebuie să facă această lucrare.

Omul cu propriile sale puteri nu poate să-și scoată din viață păcatul care-l duce la moarte. Omul poate suspina: “O, nenorocitul de mine! Cine mă va izbăvi de acest trup de moarte?” La o astfel de întrebare sinceră, Cuvântul vieții dă un răspuns răspicat: “Mulțumiri fie aduse lui Dumnezeu, prin Isus Hristos, Domnul nostru”.

În ajutorul plantelor vine omul, deci o ființă superioară lor; în ajutorul omului trebuie să vină o Ființă superioară lui, o Ființă de altă natură. Acesta este Mielul lui Dumnezeu ““ Domnul și Mântuitorul tuturor celor ce-L acceptă în viața lor. Oamenii, religia, tradiția sau morala nu ne pot izbăvi de starea de păcătoșenie. Mântuitorul este calea prin care putem să ne apropiem de Dumnezeu. Să nu întârziem a merge pe o astfel de cale!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.