25 Iunie – POVESTEA LUI GEORGE McCLUSKEY

0
41

– “Varsă-ți inima “¦ pentru viața copiilor tăi” (Plângerile lui leremia 2:19) –

Când George McCIuskey și-a întemeiat o familie, el s-a decis să investească o oră în fiecare zi, în rugăciune, deoarece a dorit ca copiii lui să-L urmeze pe Hristos. Apoi și-a extins rugăciunile la nepoții și la strănepoții lui. În fiecare zi între 11 și 12 s-a rugat pentru următoarele trei generații. Pe măsură ce au trecut anii, cele două fiice ale sale și-au dedicat viețile lui Hristos și s-au căsătorit cu oameni care au intrat în lucrare. Aceste două cupluri au dat naștere la patru fete și un băiat.

Fiecare din aceste fete s-a căsătorit cu un lucrător, iar băiatul a devenit pastor. Primii doi copii care s-au născut din această generație au fost băieți. După ce au terminat liceul, cei doi verișori au ales aceeași facultate și au devenit colegi de cameră. în anul al doilea, unul dintre ei s-a hotărât să intre în lucrare. Celălalt însă nu. Fără îndoială că a simțit o mare presiune să continue tradiția familiei, dar a ales în schimb să meargă pe propriul drum și să-și urmărească interesul pentru psihologie. Și-a dat doctoratul și în cele din urmă a scris cărți pentru părinți, cărți ce au devenit bestseller-uri. Apoi a început o emisiune de radio care a fost ascultată în toată lumea în fiecare zi.

Numele bărbatului? James Dobson. Acum știi povestea lui George McCIuskey! El a fost un om obișnuit, dar rugăciunile lui au avut un efect extraordinar cu impact în întreaga lume. Dacă ești părinte sau bunic, Cuvântul pentru tine astăzi este: “Scoală-te și roagă-te noaptea “¦ Varsă-ți inima ca niște apă, înaintea Domnului! Ridică-ți mâinile spre El pentru viața copiilor tăi”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.