25 Aprilie – Patru comunicări

0
33

– “Lucrul acesta este bun și bine primit înaintea lui Dumnezeu, Mântuitorul nostru, care voiește ca toții oamenii să fie mântuiți și să vină la cunoștința adevărului.” 1 Timotei 2.3,4 –

Dumnezeu dorește să vă comunice patru lucruri:

1. Trebuie să fiți mântuit:
“Toți au păcătuit și sunt lipsiți de slava lui Dumnezeu” (Romani 3.23).

2. Nu vă puteți mântui singur: “pentru că nimeni nu va fi socotit neprihănit prin faptele Legii” (Galateni 2.16). “Căci prin har ați fost mântuiți, prin credință. Și aceasta nu vine de la voi; ci este harul lui Dumnezeu. Nu prin fapte, ca să nu se laude nimeni” (Efeseni 2.8, 9).

3. Dumnezeu a purtat de grijă pentru salvarea dumneavoastră: “Fiindcă Dumnezeu nu ne-a rânduit la mânie, ci ca să căpătăm mântuirea, prin Domnul nostru Isus Hristos, care a murit pentru noi” (1 Tesaloniceni 5.9, 10). “Hristos, de asemenea, a suferit odată pentru păcate, El, Cel neprihănit pentru cei nelegiuiți, ca să ne aducă la Dumnezeu” (1 Petru 3.18).

4. Domnul Isus poate să mântuiască: “De aceea și poate să mântuiască în chip desăvârșit pe cei ce se apropie de Dumnezeu prin El, pentru că trăiește pururea, ca să mijlocească pentru ei” (Evrei 7.25).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.